.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: цепене? :(

цепене? :(

Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".

И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Мойто момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...
    YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...

е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

А колко са ви дебели нормално? В смисъл..на повечето?

Град
    Пловдив
    пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Стените на вагината са разтегливи, ама самия отвор...

Град
    Пловдив
    ? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.
    да.
    а относно зададения към мен (може би) въпрос...
    не съм си го мерил, че да ти кажа колко ми е дебел.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от R_Marks
    А колко са ви дебели нормално? В смисъл..на повечето?
    в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпроси
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
    Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
    Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно?
    Ма не ние сме човека с проблема а ти..

На мен колко ми е дебел има ли значение едва ли на приятеля ще ти е толкова.

Грр... ебахти как почна да гони хората от форума. За другите истории някакви допълнителни неща знаеш ли? Гледай приятеля ти да те овлажни хубаво, ако те е страх пак ползвайте лубрикант и презерватив и да го кара по-бавно и няма да ти се "сцепи" оная работа. Айде успех в секса.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Re: цепене? :(

Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".

И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Моето момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...
    Темата за размера на крака и размера на уя вече я обсъдихме!
    Връзки между размера на крака и размера на уя няма, има връзка между размера на носа и размера на уя. Колкото му е по голям носа толкова му е по голям уя.
    Така, че сама преценявай.
    Иначе бях с една баскетболистка 198 см, носеше 45 номер и да ти кажа клитора и беше огромен!!!! почти като малка пишка....

ПС. Дано на 17 разбираш какво е сарказъм!
    бой, йебанье и чалга

И според мен неможе да се получи сцепване,а яко протриване,което си боли! Гледай да си овлажнена добре!

ох съжелявам,не се сдържах. Това с краката ме уби дишай Мацка, пениса и ходилата нямат пряка връзка :d Ако пича е внимателен и ти си влажна всичко ще е ок! няма да ти се сцепи нищо

Град
    Sofia
    Абе,като земеме да се ебеме,няма да ми гледаш колко ми е дебел

Абе малко невъзможно ми звучи и на мен ... аааа за анална фисура (сцепване) по може
    XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)

Супер фен Аватара на Shia
    За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
    На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
    Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног"

УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт

Град
    Силистра
    Не се притеснявай. В противен случай ще си развалиш удоволствието,а и може би няма да го задоволиш.А тия така наречени "сцепвания" се броят на пръсти. Просто гледай да си добре овлажнена преди да започнете и всичко ще е ОК.

Леле хора успокойте се. Това НЕ е кланница. Нито ще се разпорите,нито ще умрете от болки.
    Краката нямат общо с половите органи..поне размерите,ако не друго

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
    На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
    Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног"

УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт
    тя няма това предвид, има такова нещо, на една приятелка майка й е лекарка и при нея е дошло едно момиче с тоя проблем, но не знам подробности, само мога да кажа,че това се случва адски рядко и трябва да е внимателен естествено

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)
    мембрана някой и викат химен и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    мембрана някой и викат химен и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог
    къса се НАПЪЛНО точно тогава- при първото раждане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си