- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цепене? :(
Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".
И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Мойто момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...
YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...
е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
А колко са ви дебели нормално? В смисъл..на повечето?
пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Стените на вагината са разтегливи, ама самия отвор...
? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
да.Първоначално написано от Macallan
а относно зададения към мен (може би) въпрос...
не съм си го мерил, че да ти кажа колко ми е дебел.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпросиПървоначално написано от R_Marks
GTA Stunting
Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно?![]()
Ма не ние сме човека с проблема а ти..Първоначално написано от R_Marks
На мен колко ми е дебел има ли значение едва ли на приятеля ще ти е толкова.
Грр... ебахти как почна да гони хората от форума. За другите истории някакви допълнителни неща знаеш ли? Гледай приятеля ти да те овлажни хубаво, ако те е страх пак ползвайте лубрикант и презерватив и да го кара по-бавно и няма да ти се "сцепи" оная работа. Айде успех в секса.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Темата за размера на крака и размера на уя вече я обсъдихме!Първоначално написано от R_Marks
Връзки между размера на крака и размера на уя няма, има връзка между размера на носа и размера на уя. Колкото му е по голям носа толкова му е по голям уя.
Така, че сама преценявай.
Иначе бях с една баскетболистка 198 см, носеше 45 номер и да ти кажа клитора и беше огромен!!!! почти като малка пишка....
ПС. Дано на 17 разбираш какво е сарказъм!
бой, йебанье и чалга
И според мен неможе да се получи сцепване,а яко протриване,което си боли! Гледай да си овлажнена добре!
![]()
ох съжелявам,не се сдържах. Това с краката ме уби
![]()
дишай Мацка, пениса и ходилата нямат пряка връзка :d Ако пича е внимателен и ти си влажна всичко ще е ок! няма да ти се сцепи нищо
![]()
Абе,като земеме да се ебеме,няма да ми гледаш колко ми е дебел
Абе малко невъзможно ми звучи и на мен ... аааа за анална фисура (сцепване) по може![]()
XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE
според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)
За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт
Не се притеснявай. В противен случай ще си развалиш удоволствието,а и може би няма да го задоволиш.А тия така наречени "сцепвания" се броят на пръсти. Просто гледай да си добре овлажнена преди да започнете и всичко ще е ОК.![]()
Леле хора успокойте се. Това НЕ е кланница. Нито ще се разпорите,нито ще умрете от болки.
Краката нямат общо с половите органи..поне размерите,ако не друго![]()
тя няма това предвид, има такова нещо, на една приятелка майка й е лекарка и при нея е дошло едно момиче с тоя проблем, но не знам подробности, само мога да кажа,че това се случва адски рядко и трябва да е внимателен естественоПървоначално написано от Shia
мембранаПървоначално написано от mimsssssss
![]()
![]()
някой и викат химен
и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
къса се НАПЪЛНО точно тогава- при първото ражданеПървоначално написано от HouseMusicBoy