- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цепене? :(
А така,ако може въобще да се нарече проблем разбирасеПървоначално написано от AlokiNn
![]()
а тази кръв тогава откаде идва или аз съм се объркал че се къса химена т.нар. девтсвена ципа ??Първоначално написано от therichbitch
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Аз съм толкова широкач е няма начин да ме сцепат. Правила съм секс с 2ма наведнъж и е доста ... забавно. Ти ако те е страх си остани девствена цял живот..![]()
Obicham margaritkite
къса се -да, но никога не може да е напълно,това става при раждането:Първоначално написано от HouseMusicBoy
"При девствени жени отворът на влагалището е частично закрит от гънка на лигавицата, наречена девствена ципа – химен. Формата отвора на химена е различна - обикновено полулунна, с различни варианти (пръстеновидна, решетъчна и др.). В редки случай девствената ципа може напълно да затваря влагалищния вход и при появата на първата менструация да се наложи оперативното му отваряне. След първото раждане хименът се разкъсва окончателно."
Повярвай, че щом може да устои на раждането, то вагината няма да се сцепи от пенис. Важното е да не си суха, за да не се протриеш.
забога какво общо имат краката с размера на пениса![]()
![]()
![]()
![]()
и няма абсолутно никакъв шанс да се "специш" освен ако не се опитвате да го направите с някой колец
![]()
![]()
ма ти сериозно ли говориш ?Първоначално написано от R_Marks
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Според мен тоя пич ги е цепел с брадва не с хуй ..
--------------------------------------------------------
няма кво да се пуашиш, освен ако той не реши да прониква с кракиначе както ти казаха най-добре ако си естествено възбудена и влажна..или ползвай лубриканти. goodluck
![]()
I am not a gynecologist- but I can take a look
Aз токущо се СЦЕПИХ да се смея......честно.....![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
++Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
лелеле нищо не разбрах ,мога да ти кажа да не слушаш никoй и нищо ,то си става севтето ,а твойто момче ако е внимателен няма да имаш проблеми
love is gone!
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни?![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стиа уе чоек... тфа мЪ ``сцепи`` от смях ти каамм
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Даа ти си ми любимеца в тоя форум!
![]()
Обаче е много яко))
Той сцепил вече две, сега тя е наред!
Тва явно е нереза в полезрението й!
Самеца за разплод!
хаахах
Мила ако те възбужада мисълта, че ще те разцепи давай смело.
Ако се окажеш широка като дамска чанта и рацепването се провали кво ша правиш тогава...всички ша знаят че си широка като кофа.... кофти!
бой, йебанье и чалга
Включвам се в адски старата тема само да благодаря на хората, които разбраха какво питам и отговориха адекватно.
А за другите тъпанари, които се опитаха да замажат слабоумието си с "оригинални" коментари, няма какво да коментирам. Прочетох ви постовете и се посмях от сърце, след това ми стана малко тъжно,че хора,които практикуват секс, пък и претендират за страхотна сексуална култура, дори не са чували за подобно нещо , и говорят за "цепене на вагина" (?!), както и други простотии, по изключително вулгарен начин. И ако от момчетата това донякъде се очаква, то за момичетата с такива изрази едва ли мога да кажа нещо добро.
Благодаря ви все пак, благодаря!
(Повече няма да отговарям по темата)
YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...
+1Първоначално написано от Macallan
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
беше ли нужно да вадиш темата само да "благодариш на тея дет са ти помогнали "![]()
мхм като се интересуваш просто се поразеови малкоПървоначално написано от Bixel