.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Секс без обвързване?

Какво мислите?Според мен е много добра идея.Не го казвам само защото съм момче.Ами просто по този начин и двамата ще са доволни!

Мега фен Аватара на Hilary_
    НИКОГА и по НИКАКЪВ начин не би ме задоволило такова нещо!!!

Смятам, че не е нещо, с което бих се захванала ..

Град
    Пловдив

Re: Секс без обвързване?

Цитирай Първоначално написано от gilotinator
    Какво мислите?Според мен е много добра идея.Не го казвам само защото съм момче.Ами просто по този начин и двамата ще са доволни!
    1-во казваш го точно, защото си момче и си загорял. 2-ро тука момичетата се правят на големи моралистки от типа "секс без любов не е секс", а като ги засърби между краката налитат на всеки.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    "За" но всичко в граници.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Аз пък съм "против". Не се правя на "моралистка", просто секса според мен не е само половия контакт, който се осъществява между двамата, ами и емоционална връзка, и споделени чувства. А тези неща без определено обвързване не могат. Лично мение.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Против това съм,щото като в съзнанието си знаеш че той не ти е никъв и просто не може да изпиташ такова желание каквото когато си имаш гадже и знаеш че той/тя може да ти даде и изкаже любовта си,поне при мен е така

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да правил съм и бих правил .. ако тя ме харесва и аз я харесвам и има страст не виждам нищо лошо

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    "За" но всичко в граници.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    НИКОГА и по НИКАКЪВ начин не би ме задоволило такова нещо!!!

Смятам, че не е нещо, с което бих се захванала ..
    Pitt

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Аз пък съм "против". Не се правя на "моралистка", просто секса според мен не е само половия контакт, който се осъществява между двамата, ами и емоционална връзка, и споделени чувства. А тези неща без определено обвързване не могат. Лично мение.
    Am I invisible because you ignore me?

Определено за. Правила съм го, имаше си привличане и страст, но нямаше нужда от обвързване.

Да, и аз съм го правила...до скоро имах такава връзка и ми харесваше!

за...не виждам нищо лошо,стига да е както трябва т.е. с предпазни мерки,не ми се иска да ми лепнат нещо доживот заради 15 мин удоволствие
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Мда,правя го,имам си секс партнери винаги са ми под ръка и аз на тях.Между временно забивам и по нещо странично.
    едва ли има някой в този форум който се съмнява в теб...
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от LostSelf
    Мда,правя го,имам си секс партнери винаги са ми под ръка и аз на тях.Между временно забивам и по нещо странично.
    Алекс горе долу като бройка колко си ударила? Питам само от любопитство,не целя да те обидя или нещо такова.
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от LostSelf
    Алекс горе долу като бройка колко си ударила? Питам само от любопитство,не целя да те обидя или нещо такова.
    Тя Алекс... няма какво да я обиждаме... Секс партнери,а? Ехх кого заблуждаваш не мога да разбера. Иначе по темата... "за" съм, винаги има тръпка когато опиташ нещо ново и различно.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Голям фен
    Аз съм "ЗА".В момента съм в подобен вид взаимоотношения и не съжалявам.И двамата се харесваме физически,има страст и си се наслаждаваме един на друг без да се чувстваме обвързани емоционално.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За мен е нормално и естествено, но се иска зряло отношение и от 2-те страни. Не искам да има някой обиден или с излъгани очаквания за връзка или подобни. Това е само секс.

Може да си много зрял, с реални представи за това какво вършиш, но те чувствата не питат когато идват. Така че ВЕЧЕ съм твърдо против! Мисля, че винаги единия хлътва.

Имах такава връзка. Отново? - НЕ, благодаря!

Град
    Sofia
    Еби и бягай

"ЗА" мн по-хубаво !!!.... Няма нищо лошо в това да си имаш "приятелче за секс" по хубаво така, отколкото като ти се е*е да го направиш с първия срещнат, които не познаваш кой знае колко добре !!!!

Всеки човек има нужда от секс! ФАКТ! Момичетата да не се правят, щото като дойде една част от месеца и хормоните полудеят...
    Само трябва и двамата да са наясно и да се забавляват, и моля ви не казвайте, че сте твърдо против утре ще ви се доще и някой ще ви завърти главата, няма нищо лошо, само внимавайте!

Това как се превежда ???
    Относно темата : Това е глупаво и благодарение на такива "приятелства" после излиза едно име на жените ,а мъжете разнасят бацили ......
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Минах през такова нещо и не бих се съгласила отново. Не защото не беше хубаво, просто имах чувства и не ме устройваше фактът, че всичко е само за секс.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ArcaneRainFelL
    Определено за. Правила съм го, имаше си привличане и страст, но нямаше нужда от обвързване.
    А така! Значи,има разлика между Любов и Привличане,така че като го има привличането и си сам/а,защо да не си направиш кефа!?
    Съгласен съм че с любимия човек с и е най-яко,но не намирам нищо лошо в секса за 1 вечер И пак повтарям стига да НЕ си обвързан/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си