- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без обвързване?
Какво мислите?Според мен е много добра идея.Не го казвам само защото съм момче.Ами просто по този начин и двамата ще са доволни!
НИКОГА и по НИКАКЪВ начин не би ме задоволило такова нещо!!!![]()
Смятам, че не е нещо, с което бих се захванала ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1-во казваш го точно, защото си момче и си загорял. 2-ро тука момичетата се правят на големи моралистки от типа "секс без любов не е секс", а като ги засърби между краката налитат на всеки.Първоначално написано от gilotinator
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
"За" но всичко в граници.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз пък съм "против". Не се правя на "моралистка", просто секса според мен не е само половия контакт, който се осъществява между двамата, ами и емоционална връзка, и споделени чувства. А тези неща без определено обвързване не могат. Лично мение.![]()
Против това съм,щото като в съзнанието си знаеш че той не ти е никъв и просто не може да изпиташ такова желание каквото когато си имаш гадже и знаеш че той/тя може да ти даде и изкаже любовта си,поне при мен е така
Да правил съм и бих правил .. ако тя ме харесва и аз я харесвам и има страст не виждам нищо лошо
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Първоначално написано от sunshine92
Am I invisible because you ignore me?
Определено за. Правила съм го, имаше си привличане и страст, но нямаше нужда от обвързване.
Да, и аз съм го правила...до скоро имах такава връзка и ми харесваше!![]()
за...не виждам нищо лошо,стига да е както трябва т.е. с предпазни мерки,не ми се иска да ми лепнат нещо доживот заради 15 мин удоволствие
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
едва ли има някой в този форум който се съмнява в теб...Първоначално написано от Alexandra93
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Алекс горе долу като бройка колко си ударила? Питам само от любопитство,не целя да те обидя или нещо такова.Първоначално написано от LostSelf
Westside rollin' all day, every day
Тя Алекс... няма какво да я обиждаме... Секс партнери,а? Ехх кого заблуждаваш не мога да разбера. Иначе по темата... "за" съм, винаги има тръпка когато опиташ нещо ново и различно.Първоначално написано от TheX
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Аз съм "ЗА".В момента съм в подобен вид взаимоотношения и не съжалявам.И двамата се харесваме физически,има страст и си се наслаждаваме един на друг без да се чувстваме обвързани емоционално.
За мен е нормално и естествено, но се иска зряло отношение и от 2-те страни. Не искам да има някой обиден или с излъгани очаквания за връзка или подобни. Това е само секс.
Може да си много зрял, с реални представи за това какво вършиш, но те чувствата не питат когато идват. Така че ВЕЧЕ съм твърдо против! Мисля, че винаги единия хлътва.
Имах такава връзка. Отново? - НЕ, благодаря!![]()
Еби и бягай
"ЗА" мн по-хубаво !!!.... Няма нищо лошо в това да си имаш "приятелче за секс" по хубаво така, отколкото като ти се е*е да го направиш с първия срещнат, които не познаваш кой знае колко добре !!!!![]()
Всеки човек има нужда от секс! ФАКТ! Момичетата да не се правят, щото като дойде една част от месеца и хормоните полудеят...
Само трябва и двамата да са наясно и да се забавляват, и моля ви не казвайте, че сте твърдо против утре ще ви се доще и някой ще ви завърти главата, няма нищо лошо, само внимавайте!![]()
Това как се превежда ???Първоначално написано от Alexandra93
Относно темата : Това е глупаво и благодарение на такива "приятелства" после излиза едно име на жените ,а мъжете разнасят бацили ......
Да обичаш значи да страдаш!
Минах през такова нещо и не бих се съгласила отново. Не защото не беше хубаво, просто имах чувства и не ме устройваше фактът, че всичко е само за секс.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А така! Значи,има разлика между Любов и Привличане,така че като го има привличането и си сам/а,защо да не си направиш кефа!?Първоначално написано от ArcaneRainFelL
Съгласен съм че с любимия човек с и е най-яко,но не намирам нищо лошо в секса за 1 вечерИ пак повтарям стига да НЕ си обвързан/а