- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква музика слушат родителите ви?
Рок..По едно време слушаха и Боб Марли![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
мойте пък мене слушат :P![]()
Баща ми слуша ДнБ,а майка ми е глуха!![]()
ами баща ми немско и чалга а майка ми бг и пак чалга![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
+1 само че мама и от THE VOICEПървоначално написано от Force_bladeR
слушаме си двете
![]()
и ние такаПървоначално написано от kyklichka01
![]()
Просто аз
баща ми е металяга хех
майка ми не слуша много, но доколкото ми е известно в ученическите си години е била ного запалена по пинк флойд и ред хот чили пепърс,очудващо добър вкус за музика;d
Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Баща ми може да слуша абсолютно всичко.Майка ми слуша каквото пуснат по MTV,The Voice и City TV.![]()
xD, не е бъзик, ако нашите слушаха чалга..(puke)
а именно - рок & мйетъл..предимно Whitesnake, Rainbow, AC/DC, Def Leppard, Accept, KISS, Iron Maiden, Manowar xD
Евала на родителите ти!!![]()
![]()
![]()
Mама дъни яко led zeppelin.whitesnake,deep purple,rainbow, Брат ми също, ама той godsmack,iron maiden,pantera i ve4e roka .. И аз съм тъй!
![]()
![]()
Тате - рок , ретро.
Мама - поп, ретро, рок , даже малко R&B.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
същта работа е и при нас само,че мама слуша рок и поп без ретроПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
Народна музика, чалга и сръбско сл наще
Just Do It..
Чалга идвамата , аз чалга и хаус
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
тати ма кара да му тегля боб марли преди време
ахахаха
иначе некви гадни музики слушат не зная
Майка ми - чалка, баща ми - сръбско. Някакъв ужас е...
и двамата го раздават на народно и стари градскибаща ми от време на време го чувам че слуша Азис
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Народни и чалга
А аз само House...
Всякаква.За тях е важно да е мелодична..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хах .. баща ми слушаа общо взето хард рок , пауър хеви,траш .. от рода на Hammerfall..Sodom..Kreator..и подобни ..
ааа майка миии тя от години е на тема симфоник готик метъл ии общо взето слуша всичко без чалги сръбски шитни и т.н( нищо лично към никой нали .. xD ) .. мм аз слушам .. блек..паган блек .. симфоник блек .. рядко депресив блек .. викинг/фолк .. дет (рядко) ..и дуум метЪл ..
На тази възраст нямат особено време да се занимават или отделят време за музика , рядко слушат , освен ако не са в компания, тогава зависи от хората , но най-често чалга.
Майка-квото има по телевизията
Бащата се пада ретро.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Чалга и ретро слушат и двамата.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
майка ми - чалга ,сръбско
баща ми -сръбско
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!