- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Исках да споделя..
Можеш само да се надяваш![]()
Ебаси тъпака сиПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
ла-ла-ла
Нима![]()
Мда![]()
![]()
Що за неразбрано животно си ти подяволитее?!!?!?!
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
Ама наистина ли го мислиш, ухххх караш ме да се изчервя![]()
![]()
Е така е знам, че съм готин![]()
е че как![]()
![]()
можеш да се конкурираш по хубост с животните в някой обор![]()
![]()
ла-ла-ла
Много си мила, и аз мисля същото за теб![]()
и като си толкова готин що не идеш някъде другаде да се отваряш така както тук на някой друг ама на живоПървоначално написано от FromAutumToAshes
пп
ще имаш 32 опита (толкова ти са зъбите)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз с лайнари като тебе винаги съм мила ; )Първоначално написано от FromAutumToAshes
ла-ла-ла
Аз съм още с млечните, ще имам 2ри шансСлед като ми поникнат другите ^^
Лайнари вика![]()
![]()
![]()
Ае ей пикло, я се слез на земята е мърша ...
![]()
внимавай живота ти е единПървоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Леле уплаши ме .. Извинявай много нали няма да ме биеш![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Тцтц ама и ти не оставаш по-назад![]()
ла-ла-ла
Аз и не претендирам![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Дам имаш си го 1вото място за Лайнар на века![]()
ла-ла-ла
еми няма предполагам се държиш така и на улицата и си още жив нямам шанс срещу смел човек като тебПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Моля те, само ми кажи на колко години си15?
ако е въпроса до мен 19Първоначално написано от FromAutumToAshes
Ми питах нея, ама добре радвам се за теб, още голям да растеш ^^
Аз за Еминем.. Ти за България?Първоначално написано от lubomirky
ла-ла-ла
Не разбирам защо се опропастяват теми, които за някои хора значат нещоПо темата смятам,че трябва малко да изчакаш,истината е че си права,ходите едва от седмица за да започнеш със съмнения...Но важното е не само да не говориш с него дали няма проблем,а и ти самата да не го мислиш,за да не се тормозиш....Освен да ти пожелая успех във връзката ти..
![]()
Хм мерсиПървоначално написано от moneycomeme
И м/у другото разбрах,че не само тя го е сваляла .. а и той нея
![]()
![]()
ла-ла-ла
оффф момичето ви каза нещо и вие веднага й скочихте,а в същото време се мислите за high?![]()
![]()
Това доказва колко сте ограничени и колко много стени има около вас
![]()