- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ботушиииии ; (
То звучи смешно ама е така за да се подържат тези ботуши трябват нмого усилия,това даже при малак сняг и ще стане на нищо ако ти харесват има някакви не чак толкова "космати "но пак си имат тази вид чар.Тези стоят много смешно http://www.spotlight-theatre.co.uk/Amy%20James.JPG
Иии- http://images.google.com/images?hl=e...tart=0&ndsp=20
аа незнам за вафлички, ама ги изправяшеПървоначално написано от natity91
абе тя е много луда, нямам думи за нея.
Да наистина малко е кофти с такива ботушки, щото тез космарлаци ще се цапат много, ще се мокрят... абе направо поддръжка си искат![]()
nadincety в кой сайт си ги видяла ? Мога да ти помогна с поръчката..тамън и аз да си взема едни :P
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
гледах в ebay ама няма хубави..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от kapinka
http://www.fantazia.org.uk/cyberwear...fy_warmers.htm
Това е сайта ;р Аз горе-долу разбрах как става поръчването ,
ама не мога да разбера как става плащането ??
С кредитна карта или ..?? Ако е с кредитна тотално залязвам ..![]()
по едно време всички имаха такива![]()
Просто аз
честно тфа са най циганските обувки ,който някога съм виждала.. (не се обиждайте лично мнение)
Ох ми и аз това не го схващам..ама тези не са ли прекалено космати..Първоначално написано от nadincety
Бе , тва да ти кажа май даже не са ботушиПървоначално написано от kapinka
![]()
Ами такива неща , които се слагат на крака .. Не ги знам как се казват![]()
Видях в друг сайт БОТУШИ .. Този път наистина ..
За какви цени обаче става думааОт 300 до 600 $
![]()
Ех , мечти , мечтиии![]()
аз имам чисто бели с две понпончета отпред взех си ги от магазин лидер за 11,90 мн си ги харесвам направо са един път ама са само за сухо време защото много се цапат
Първоначално написано от stelit0
Може ли снимка ?И кога си ги купи
![]()
Първоначално написано от fluffka1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ААА и аз ги търсех тезиии! Невероятно готини!!! Сега точно ги видчх в един аутлет до нас. 105 лв са и са от естествена кожа. Аз ще си ги взема мно са лсадурски!!![]()
и аз не съм ямркала наскоро ...обаче колко бързо се цапат![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia