- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия ...
с бившия ми учим в едно училище и всеки ден се виждаме и той ме гледа сякаш всеки момент ще ми се хвърли и ще ме целуне постоянно ми пише в skype ,че аз не съм го поглеждала дори като се видим в смисъл някак си се дразни като ме види сякаш иска отново да е с мен ......та въпроса ми е как да го предизвикам да направи нещо или да го издразня още повече съжалявам ,че темата може би е малко тъпа![]()
А ти имаш ли някакви чувства към него? Искаш ли да се съберете отново? Защо искаш да го предизвикваш и дразниш?
темата е много тъпа...
абсолютно.
кажи му да ти яде кура (сигурен съм, че имаш такъв).
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ама ти харесваш ли го? Искаш ли да се съберете??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти си ебати интригантката бе. Я остави момчето да си живее живота !
а защо вместо да се мъчиш да го караш той да прави първата крачка не го направиш ти ...![]()
п.с. моооля те не казваи, че те е срам .. само това не!!!![]()
Priceless .. <3
Милинко драгинко {}![]()
думичката е с Й не И
![]()
Ама да не помислиш, че се заяждам хихи ^^ хъгxDDDD
е сама казваш, че той също се опитва да направи нещо по въпроса, което автоматично значи, че няма да реагира зле .. пък и в крайна сметка ако не опиташ няма да разбереш така, че давай смело макар, че щом един път нещо е приключило значи е куцало нещо и доста усилия ще ви костват ...Първоначално написано от AwwwSugar
![]()
п.с. т'ва не го казвам, за да те обезокуража ..просто прецени дали си заслужава ..
![]()
п.с. 2 FromAutumToAshes хъх добре, че си ти да ми кажеш как се пише .. но бях прекалено заета да те чакам да се върнеш от някъде си (знаеш си) ..![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Шът ! Това си е м/у нас !![]()
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
[-o<
![]()
Priceless .. <3
Айде айде... Не ми се прави на невинна xD
Ами това според мен е желание да се съберете отново.А и ако ти нямаш връзка какво лошо има?![]()
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..
И за к'во ш го занимааш с човека с твоите глупостиПървоначално написано от AwwwSugar
![]()
![]()
Безразлична си към него трънки...
Мнооого си тъпа.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
А кой кого заряза???
а защо се разделихте????малко повече инфо за да преценим![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Решението на проблема ти е елементарно.... Просто почни да му обръщаш ПОВЕЧЕ внимание... Пиши му и ти по скайп говори с него в училище акто се срещнете.
Мила,научи се да четеш преди да спориш.Първоначално написано от AwwwSugar
МЪЖКО СЪМ!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.