- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов през интернет!?
Здравейте. Има едно момиче от форума, няма да споменавам името й, запознахме се, разменихме си Скайповете, и от 7. октомври си пишем непрестанно. Даже когато не бях в София, където живея, а на село - за два дена бяхме изписали около 100-тина SMS-а. Опознахме се - изписали сме 210 страници - толкова ни е хронологията, копирана в MS Word. 210! И я харесвам много! Родена е на същата дата като мен, имаме много общи неща. Влюбен съм в нея. Проблемът е, че живее на 200-300 километра от мен. Това е единствената пречка. Кажете ми, моля, какво да правя. Това момиче е идеалното за мен, усещам го! Моля ви, помогнете.
Благодаря.![]()
Бай Нестий![]()
ъмм .. няма как да сте се опознали само, защото хронологията ви е еди колко си страници ..по тая логика аз трябва вече да се женя за половината форум само, защото се познаваме от близо година с някои потребители ..
![]()
Разстоянието е една доста сериозна пречка .. пък и ако правилно мисля си 95 набор, което значи, че си малък предполагам и тя е там някъде .. и няма как да пътувате самички, за да се виждате .. а онлайн връзките хах .. аз лично не ги признавам особено ..Така, че няма лошо да продължите да си пишете .. но за връзка от толкова километри слабоо ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нищо .. не може да се получи.Освен ако не живееш там.Може,ама е много трудно.Пък и едвали ще можеш да пътуваш,когато прекалено много ти липсва.Аре пишете си там и се залъгвайте,че чрез пц-то може да има любов![]()
Ааа и не си влюбен,убедена съм!
в добро настроение съм, така че няма да те храня, просто ще ти кажа, да вземеш пари от вашите за билет и да се видите. тва е.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Детски работи.. След време (дори може да е много скоро) сам ще си отговориш на въпроса![]()
Hilary, не съм казал, че се познаваме добре само защото е 200 страници. Просто дадох пример. Наистина споделих с нея неща, които не съм казвал на друго момиче...
Авторе пак казвам .. няма лошо пишете си, но ако искаш истинска връзка с нея така НЯМА да стане .. тъжно, но факт ..Първоначално написано от nestea95
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Похвала ли чакашПървоначално написано от nestea95
![]()
Вижте се, к'во толкова...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Е, това е въпросът, как? Родителите ни няма да разрешат двама тийнове да се видят, при положение, че преди това не са, от различни градове са, и са се запознали в Скайпа.Първоначално написано от Snickers
Не е педофил, ама как да им обясня?!
![]()
Еми отиваш да се видите ама тва разстояние майка си е *****
АМА СЕРИОЗНО ЛИ?Първоначално написано от nestea95
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Не е педофил, викаПървоначално написано от nestea95
![]()
Зоофил е човека бе. Пфууу кво толкоз![]()
Зоофил викаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
ооо мило защо не ми каза че ме обичаш нима трябваше да го научавам така![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
вижте се, или продължавай да й пращаш мечки, сърца и т.н![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Как така ще и праща мечки ? Ами ако я изядът![]()
По-добре някое котенце/зайче/пиленце да и прати по дружелюбни са
![]()
скайп сексПървоначално написано от LittleDude
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
виждал съм...Първоначално написано от haritov
![]()
правил съмПървоначално написано от LittleDude
не ме търсиПървоначално написано от LittleDude