- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов през интернет!?
Дааа много е яко копеле. И аз мога се похваля с такъв подвиг![]()
![]()
![]()
интересно кво толкова те е срам да покажеш снимка на момичето... да кажеш на ваще "ае, мамо, тате, така и така, ей тая мацка ми е мноо навита, иска да се видим, не е педофил, набъкали са ви мозъците с простотии" и така... наще са ми прайли проблеми за педофилията, ама лесно ги убедих, че въпросния човек не е педофил, а е нормално момиче... е, не мноог нормално, ама.. и такива ги има....![]()
Да я харесваш и да си влюбен са две различни неща.. но както и да е..Първоначално написано от nestea95
Изчакай я да ти види темата.. и дано да пише, за да ти каже..![]()
Тя не влиза, каза ми преди минута.Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
Още един въпрос: да й покажа ли темата? Как ще реагира според вас, момичета?
Еми като не е влизала.. кажи й да влезне и да поразгледа форума..и ако попадне на твойта тема.. бум!
.. или пък й я покажи.. едва ли ще реагира отрицателно..
![]()
ХАХхаха много е възбуждащо вика![]()
![]()
![]()
възбуждаш ме?Първоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И тука ли почвашАко имаш някакъв проблем с мен дай да го решим на ЛС. Няма нужда да флуудим излишно темите
![]()
искам секс?Първоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Курви бол бе бате.. Все някоя ще се навие и с тебУспех.
да съм казал че искам с тебПървоначално написано от FromAutumToAshes
пп
има една дето не е курва и те уверявам,че може само да си мечтаеш за момиче като нея?
Аз да съм казал, че си казал, че искаш с мен ? рофл гнус ме е само да си го помисля (предполагам ти също..)
А от къде знаеш за какви момичета мечтая аз?![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
всеки мъж мечтае за такаво като нея?
мъж си нали?
Падам си по скромнички (някой би ги нарекал дори задръстени)Натоканите каки(на кратко п-утки) не ме влекът
Говоря сериозно ;]
Я кажи на коя дата си роден ?
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
повярвай ми не е натокана кака почти не слага грим даже въобще?Първоначално написано от FromAutumToAshes
но е достатъчно отворена че да я уважават и достатъчно глупава че да ме обича което най-много ме радва
Lucky youПървоначално написано от haritov
Можеш да се радваш само (: А иначе не говорих само за грим. Имах предвид като цяло поведение ама можеби п*тки не беше точното определение, а по-скоро кифли.
повярвай ми не е такаваПървоначално написано от FromAutumToAshes
Еми радвам се за теб ;]