.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Взимай си билет и отивай...щом имаш съмнения оправдай ги!После пиши пак да кажеш как е минало..

Я се стегни.. и се ограничи в рамките на 20-30 километра от мястото в което живееш..
    Пък и хей има сумати момичета..аз ,че съм карък карък съм ама ти май събираш всички точки
    Имал съм такива случай..какво можеш да направиш..нищо..
    Знам,че е кофти.. но.. : )

Голям фен
    1.Изтрий си скайп
    2.Живей реално,а не виртуално
    3.В истинския живот момичетата са още по-готини и интересни,а и са на мноооооого по-малко километри от теб

Не знам как може да си влюбен,след като няма и месец от както се ''познавате''(в кавички ЕСТЕСТВЕНО,защото вие дори не се познвате.Едно виртуално запознанство еееее..нищо!) А ти от къде си сигурен,че не се гаври с теб?Виж,не казвам,че е така,спокойно.Но имам предвид-от къде си сигурен,че и тя изпитва същите чувства и т.н.Това е невъзможно!Като съдя от ника ти-ти си на 14.Ами колкото мен,признавам.Но такава 'любов'(пак в кавички,знаеш защо) просто не може да съществува между толкова малки тийнове.
    Няма с какво да отидеш при нея.Няма как.И какво ще правите като се видите,а?Просто някакво привличане.Та вие сте се запознали преди две седмици,моля те,не говори повече.Абсурдно е.
    Обичал я.. разправяй го на друг.Едно увлечение,което,повярвай ми,след един месец дори няма да си спомняш.
    Хора,живейте в реален живот.Стига с тоя скайп.ОК,пишете си и там,и аз го правя,но само не се влюбвайте и не изпадайте в депресии,ако някой от вашите 'сайп любови' ви напусне,демек-блокира. :Д:Д

хората се женят по ICQ lol
    In the zone all day

ооо.. виртуална любов .. няма такова нещо .. и не се захващайте . просто разстоянието може да са окаже огромен проблем .. и винаги са оказва , пък и тва че си пишете не значи че се познавате добре друго си е на живо ;] НЕ СТАВА . Няма нужда от празни надежди

Лично за мен тези връзки нямат бъдеще. Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Vain
    Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.
    преживяно!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Като си толкова сигурен мести се в нейния град.
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Vain
    Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.
    преживяно!
    prejivqno 3puti !
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    По темата :откажи се,задай си сам въпроса "Какъв е смисалът?"
    От това ,че ще се видите ок..добре да речем там харесвате се-и после какво?
    Нито на теб ще ти е лесно ,нито на нея?!Там е проблема ,че разтоянието е най-гадното между двама души (преживяно).
    Идват лъжите,изневярите,караници те,недоверието и после какво?
    Според мен по добре е найстина остави тоя нет,тоя скайп излез и си живей живота
    И повярвай ми за 1 месец няма как да се влюбиш в човек на който дори очите не си виждал
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Не съм чела предишните страници, съответно ако авторът е писал някаква развръзка не съм я видяла и в момента постът, който пиша, ще е напълно ненужен, но все пак... :
    Втръснало ми е от Скайп. Не само от тези захаросани теми във форума, свързани с програмата, ами изобщо. Хората заживяха в тоя Скайп. Връзки по интернет не се градят! Че то е неприятно да си пишеш примерно месец с някой познат, без едно кафе да сте пили, камо ли пък да поддържаш връзка с непознат. Абсурд! Хората в Скайп са различни. Много. Каква реална преценка можеш да си направиш ти от 5 реда? Това, че ти пише увлекателно, не значи, че е и толкова общителна и приятна на живо. Изобщо това са ебати относителните неща и ако ще сте заедно, поне се вижте веднъж-два пъти, три пъти... Плюс това си '95. Реално, на теб в момента хормоните ти бушуват, на момичето също. Днес се "обичате" един друг, утре обичате някакви други хора(или пък разни други Скайп другарчета, знам ли). Ти не изпитваш обич към нея. Ти харесваш нещата, които момичето ти пише(а то не е сигурно, че са 100% истина), привлечен си от идеалът, който си си създал в нейно лице.
    Общо-взето, цялата тая история с виждането на собствения идеал в нечие друго лице я е минал всеки или пък повечето. Като вярването в дядо Коледа е. Радваш се на цялата магия, после порастваш и оставаш с хубавото чувство, че си преживял всичко това.

П.П. - БоУже, колко съм поетична в този късен час...

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Вижте се, к'во толкова...
    +1
    Просто аз

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Далече е наистина, но аз лично не виждам смисъл. Но аз ще ти дам един окуражителен пост. Имам една съученичка, която ходи с едно момче от някъде. И така те дълго време си писаха в скайп, и той дойде в града, който тя живее, запозна се с техните и така.. вече са заедно 2 години и нещо. Е момчето беше на 17 тя на 15, и сега са щастливи той идва през ваканцията, тя също ходи и така..
    Но аз лично не вярвам в тея връзки не знам защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си