Има едно мумченци, което ме кефи много. Дотук добре. Говорили сме си няколко пъти, но до сега нищо по-така. Та искам да попитам по-опитните момичета как да го впечатля??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!! Знам, че темата е доста тъпичка, но
![]()
покажи плът, бе, майна.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Свиркаааааааааа, свиркаааааааааа. Направи му предложение за свирка. Ще бъде твой цЕл живот![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://niki088.blog.bg/lichni-dnevni.../spomeni.70975
Харесай си някое и му го напиши на смс, гарантирам ти, ще ти е в краката! Например: НеБеТо Е СиНьО,ПоЛеТо Е тЯСНо..Не Ти Ли Е яСнО КоПеЛеЕе НещаСтНо,чЕ Ме КеФиш УжАсНо?!?!![]()
разгонен си ми се струва ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
По темата: ъмм .. продължете с разговорите докато стигнете до заветното скайпчи ..![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти знаеш най-добреПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от Abigoria
АХХАХАХХАХАХХАХАХХА ХАХ АХ АХХ АХ АХ АХХА ХАХА ХАХ Х АХ АХАХ Х АХА Х АХХА ХА ХАХ ХА ХА ХА ХА ХАХ Х АХА ХА ХА ХАХ ХА ХХА .... АХАХ АХ ХА ХАХ ХА Х АХХ ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако получа такъв смс от някоя, ще и разбия главата![]()
направо хващаш и късаш.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Мани мани.. Не ми се мисли, става ми лошо само като си го помисля![]()
![]()
Първия вариант-говори повече с него и бъди себе си,ако те хареса,честито!
Втори:Прави се на курва,ше ти обърне внимание,но не за дълго![]()
бтв на колко си?
Брях,брях
Лелее.. още един пубертет!![]()
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..