- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам какво да правя
ем начи аз съм на 11 а гаджето ми е на 15 от 5 месеца сме заедно но добре беше само в началото срещи и топли чувства но след време сичко истина почнаха се виждания през около месец аз му изчезнах за почти месец и един месец не се бяхме чули виждали въобще бяхме изгубили всякакъв контакт и когато се върнах се почна сичко от начало и сега пак срещи почти през месец в неделя уж да се видим той ми върза тенекия изчака ме да се оправа и да му пиша и каза че е на рожден ден а не ми се вярвя половин мас преди рождения ден да ти кажат или да чати цяла сутрин с мен и накрая да ми кажи така та сега се чудя дали да се разделя с него или да ме простя не му е за пръв път да се измъкне сигуоно е за сто и първи амаа аз му се давам плс кажете да продължа ли напред с друго момче или да си търпя сегашния много го харесвам ноо не знам какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След тва 'еп хачи аз съм на 11 а гаджето ми е на 15 ' се отказах да го чета. Гръмни се.
хванала си ситски педУфил?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Научи се да пишеш,после се занимавай с момчета!
Брях,брях
офф .. почти нищо не ти разбраах ..научете се да пишете поне малко по - грамотно ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ще ти кажа... delete yourself
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
редактирах го грешките са били щото рядко пиша на кирилица и съм сбъркала вече е поправено
И спрях да четаПървоначално написано от mimi9823
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А рядко ли пишеш отделни изречения?Първоначално написано от mimi9823
![]()
Брях,брях
оф съвсем сериозно стига сте се подигравали на момичето за правописа
за дете на нейната възраст подобни подигравки оказват огромно влияние
а иначе още си малка да мислиш за любов на твоята възраст трябва да изживееш съвсем различни неща
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Надявам се да я депресираме и да отиде в лудница. Поне ще я държат далеч от хора.Първоначално написано от haritov
зааа грешките ми е малко кофти на истина но не се засягам щото не е лъжа че е неправилно.колкото за тва с любовта амиии не знам и аз що се хванах от тая възраст може и да звучи като не знам кво искам ама...помогнете плс не обсъждаите правописа ми
Хубу,момиче,зарязвай пича,щото явно нещо му има и то много сериозно за да ходи с момиче с 4 години по малко от него.![]()
Брях,брях
с теб така ли напиравихаПървоначално написано от lubomirky
не знам дали на него му има нещо може и да има.на мен попринцип годинките не ми личат не знам що се е хванал с мен него доста момичета го харесват хиляди пъти съм го питала що е с мен а тои все казва че е защото ме харесваПървоначално написано от Zarity
е щом е само за дето те хресва той е педофил?Първоначално написано от mimi9823
едно да си на 16 той на 20 но 15 11 моите извинения
аха.. много скачах на дебили като тебПървоначално написано от haritov
![]()
не прилича на педофил въобще няма черти на педофил.Първоначално написано от haritov
да ти го обесня по-простоПървоначално написано от mimi9823
едно е да те обича друго е да харесва
при теб е второто той те има по-скоро за сексуален обект
А какви са чертите на педофил ако мога да запитам,освен факта че е с по-малки момичетаНикой мой нормален приятел(от тея дето са на 15) не би тръгнало с 11 годишна.Осъзнай се!
Брях,брях
'98....Темата или е гавра,или животът в българия е такъв.
А защо не и двете .
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Намери някой 12 годишен батко .. недей се фърляй на 15-годишни,те за други работи мислят![]()
Не знам на 11 каква връзка може да имаш, но то и нямаш, като гледам ... оставяй го и след няколко годинки, като му е време се захващай пак![]()
мерси на тези които ми помогнаха![]()
![]()
![]()
ще го зарежа
реших си проблема
аре ако може някои да заключи темичката и пак благодаря на тия дето ми помогнаха да разбера с кои съм си имала работа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще си останеш с опитаПървоначално написано от lubomirky
някои хора знаят защо![]()