.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тривитаминол

Здравейте Искам да ви попитам това тривитаминола наистина ли е толкова хубаво колкото казват и за колко горе долу пораства косата, сгъстява се и т.н ?! А и също откъде може да го купя и колко струва ? мерси предварително :P
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Не мога да ти кажа с колко ще ти порасне косата, при всеки е различно. Факт е, че моята коса (от около месец си правя маската) се заздрави страшно много, стана гладка и мека. Тривитаминола го взех от един по-голям ветеринарен магазин за 6.70 лв.

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Не мога да ти кажа с колко ще ти порасне косата, при всеки е различно. Факт е, че моята коса (от около месец си правя маската) се заздрави страшно много, стана гладка и мека. Тривитаминола го взех от един по-голям ветеринарен магазин за 6.70 лв.
    ооооооххх аз изобщо не зн какво представлява разбрах че е за животни(лекарство)ама малко по-точно ако може
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Ooh, ooh …

аз я взех за 5 и 40 ,аа сгъсти ли ти се косата наистина??Моята коса сезазадрави много порасна,но да се е сгъстила-май не :Д

Чак да се е сгъстила.. не съм забелязала, но то с тази промяна във времето винаги се отразява на косата, но наистина стана много жизнена и здрава.

Тривитаминола всъшност е лекарство което се инжектира на овцете за руното им. Представлява мазна течност. Би трябвало да се продава във всяка ветеринарна аптека.

Ми всички супер много го хвалят, и аз мисля утре или когато мога да си взема, защото косата много бързо растяла и ставала много гъста и здрава(както казаха вече), представлява течност, която прави руното на овцете по-гъста и мека, а за конете- по-лъскава.
    Да, за животни е, но няма от какво да се притесняваш, защото е смесица от три витамина(не мога да ти ги кажа с точност кои са)..
    И трябва да се разровиш малко в нета и ще намериш много маски с тривтаминол
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Чак да се е сгъстила.. не съм забелязала, но то с тази промяна във времето винаги се отразява на косата, но наистина стана много жизнена и здрава.

Тривитаминола всъшност е лекарство което се инжектира на овцете за руното им. Представлява мазна течност. Би трябвало да се продава във всяка ветеринарна аптека.
    а трудно ли е за отмиване от косата ,защото ои сама каза че е мазно
    Ooh, ooh …

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз го ползвам тривитаминола и съм доволна може да го слагаш просто така,но може и да го правиш на маска,аз го правя на маска,иначе на една позната косата и беше една педя под рамото и за една година и стана до кръста и всичко това се дължи на тривитаминола,но имай предвид че не се слага постоянно,слага се в седмицата 2-3 пъти тва е месец два после почиваш 1-2 месеца и после пак почваш да слагаш и така, стоиш 2 часа и си миеш косата(като се намажеш си слагаш една найлонова торбичка на главата в смисъл събираш цялата коса в торбичката и отгоре се завиваш с кърпа суха),а иначе ако се интерисуваш за маската ми пиши или тука или на ЛС и ще ти я кажа,можеш да си го купиш от ветеринарка аптека в Пловдив е 5.00лв

1-2 с.л тривитаминол, оцет, ракия (водка, спирт), мед, зехтин (който също помага за разтежа на косата ) и 1 яйце..дали ще слагаш 1 или 2 лъжици от всичко зависи от дължината на косата ти !

Аз пък маската я правя по различен начин: 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. мляко, 1 с.л. мед, 1 с.л. зехтин, 1 с.л. ракия или водка.

За отмиването - нямам проблем никакъв. Нито косата ми стои мазна след маската, нито миризма остава.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Полезно е много..косата става по-жизнена и здрава.Както написаха и другите има и маски,но може и само тривитаминол да се използва : ))
    От ветеринарна аптека се купува..около 5 лева мисля,че беше.

пп:иначе 3те витамина са А,Д3 и Е
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз пък маската я правя по различен начин: 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. мляко, 1 с.л. мед, 1 с.л. зехтин, 1 с.л. ракия или водка.

За отмиването - нямам проблем никакъв. Нито косата ми стои мазна след маската, нито миризма остава.
    ок .казах на дедо да ми купи,понеже се познават с ветеринара и ще стане бързо
    Ooh, ooh …

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си