Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
Каде съм писал че збора от честотите на процесора прави модела, ти прочетели ко съм писал точно.
Повече от процесорите на АМД са с такива подвеждащи имена на моделите примерно Semprom 2300+ това 2300+ неозначава че работи на 2300+ мhz , той всъюност работи на 1.6 мhz.
Писал съм че повечето модели на АМД са с такива имена на моделите който подвеждат неразбиращите че това е работна честота.
Повечето ако не и всичките едноядрени и двуядрени са с такива модели.
2300+, 4200+,5000+ НО ТОВА НЕ СА четоти на работа, НИТО ЗБОРА НА ДВЕТЕ ЯДРА.
А ти твоя процесора като е 5200+ двуядрен и работи на 2.7 да не си мислиш че всъщност ти е 5400мhz.Щото няма такова нещо той си е 2.7 мhz
Вече ако искаш да е така, намериси дъно за два процесора куписи два процесора 5200+ и тогава вече работната ти честота ще бъде 5400мгх.Тогава ще имаш комп с 2 процесора по 2 ядра работещ на 5400мгх.
Все едно аз да кажа че моя процесор Core 2 Duo 8200 2.66 Mhz работи на 5200 mhz.Пълна глуспост : но ако отидеш в някой магазин и го кажеш туй може и да се съгласят с тебе само и само да ти продадат процесора и да те оставят да си мислиш че си прав.
1 процесор, 2 ядра = 1 работна честота. 2,66
Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
Дарк Ангел

Голяма глупост си написал.Процесора му се води AMD Athlon 64 X2 4400+ AM2 щом е двуядрен.А това 4400+ е модела на процесора, работната му честота е 2.2 мгх .Има две ядра по 2.2 мгх но това неозначава че збора от двете ядра прави процесора да работи на 4400 мгх.
"beretta92sd" - От това което написа веднага си направих извода, че нещата изобщо не са ти ясни! Не те познавам и не мога да бъда сигурен, но с такова впечатление останах! Много рядко се изнервям от безмислени спорове, за това реших да не продължавам...

П.С. - И си оправи граматиката: пише се "сбора" а не "збора"!!!