.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив

Хотели в Слънчев бряг

Тази година имам бал, та от сега се избира хотела за екскурзията.
    Въпросът ми е били ли сте в хотел "Планета" или хотел "Алба" в Слънчев бряг? И какви са отзивите ви от тях?

Град
    Бургас
    Ами в Съни Бийч има тоолкова много хотели,че една година няма да ти стигне да ги разгледаш всичките.Така че дерзайте

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Като редовен посетител на Слънчев Бряг ти казвам: ПЛАНЕТА естествено! Един от петзвездните хотели е и наистина е много хубав. Не се замисляй. Иначе ние ходим във Виктория Палас, но има хотели, за които си личи, че са хубави отвън и Планета е един от тях. Сравнително нов е и просто според мен няма шанс да сте недоволни.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от racegirl
    Ами в Съни Бийч има тоолкова много хотели,че една година няма да ти стигне да ги разгледаш всичките.Така че дерзайте
    Е то чуденето е между "Алба" и "Планета", но не зависи само от мен просто събирам мнения

Защо не излзезете извън България?
    Ние ще ходим в Турция след бала и цените не са много по-скъпи.Според мен чужбина си заслужава повече, защото Слънчев бряг ей къде е и може да се отиде по всяко време.Както си решите де

Иначе за хотелите, не мога да изкажа мнение, не съм ходила там.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , в Слънчев бряг хотели да искате.
    Според мен ' Планета ' е правилния избор.

Град
    Пловдив
    Казах, че сме се спряли на два конкретни хотела - "Алба" и "Планета". Питам ви за тях, пределно ясно ми е, че има много и все нови хотели...

и моя бал е тая година...миналогодишните абитуренти останаха много доволни от Планет...принципно сигурно и ние ще сме там...ся пускат някви свежи оферти за Виктория Палас

Град
    София
    ^Ако можете във Виктория Палас, отивайте там. Аз ходя често и сме много доволни всички. Просто е уникален хотела. Аз съм пътувал много и само в емирствата съм спал на по-хубаво място. А за littleboy, с риск да се повторя - Планета. По-хубавият е. А какви са ви кувертите/офертите? Дайте някакви примерни цени/услуга. Питам, защото всички хотели, които се споменават тук са от топа в Слънчев Бряг и ми е интересно.

Град
    Пловдив
    Избрахме "Планета"
    За "Алба" цените бяха така : закуска + вечеря + нощувка = 44лв, закуска + нощувка = 30лв.
    За "Планета" не помня точно, но май беше закуска + нощувка = 40лв. Има опция и all inclusive - 300лв. Също така може да ни направят и "Гала" вечеря, която май се доплаща 20лв.
    Иначе за Виктория Палас знам, че е яко. Все пак баща ми го е проектирал :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    Избрахме "Планета"
    За "Алба" цените бяха така : закуска + вечеря + нощувка = 44лв, закуска + нощувка = 30лв.
    За "Планета" не помня точно, но май беше закуска + нощувка = 40лв. Има опция и all inclusive - 300лв. Също така може да ни направят и "Гала" вечеря, която май се доплаща 20лв.
    Иначе за Виктория Палас знам, че е яко. Все пак баща ми го е проектирал :P
    Поздрави баща ти от мен! Един от любимите ми хотели...

Град
    Пловдив
    Ха, ся пък чудене между Викторията и Планета
    amk933, можеш ли да ми кажеш дали Викторията е далече от центъра? тъй като имам спомени, че беше малко преди Слънчев бряг

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    виктория палас е на първа линия, ама е далеч от центъра ... тя е по пътя към Влас

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    виктория палас е на първа линия, ама е далеч от центъра ... тя е по пътя към Влас
    Глупости. Виктория е на 15 минути пеша от центъра. Тя е в северната част, където са Хелене и Маджестик и въобще хубавите хотели. Намира се точно, където спира да се вдига шум и може да се спи, но от друга страна всичко ти е под носа, та и центъра. Планета също е на такова разстояние от центъра. Чайка, Кубан и малката Виктория са баш в центъра.

Град
    София
    Гледайте да не объркате малакта Виктория с Виктория Палас. Не че и нормалната не е готина, но Палас е истината. Чайка, Виктория, Виктория Палас и още един хотел са всички на Виктория Груп и всички са хубави принципно. И определено давайте Паласа пред Планетата. Поне за мен си знам, че като отида там всичко си ми е наред и си почивам като хората - и спането е спане, и яденето - ядене, и плажът - плаж, и басейна - басейн, и обслужването - обслужване, че даже и центъра е близа, но не прекалено та да дразни.

Град
    Пловдив
    Много ти благодаря за инфото!
    Стискай палци да сме във Виктория Палас

Град
    Manhattan *
    там е страхотно
    пожелавам ви го

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Глупости. Виктория е на 15 минути пеша от центъра. Тя е в северната част, където са Хелене и Маджестик и въобще хубавите хотели. Намира се точно, където спира да се вдига шум и може да се спи, но от друга страна всичко ти е под носа, та и центъра. Планета също е на такова разстояние от центъра. Чайка, Кубан и малката Виктория са баш в центъра.
    офф.. не ми гоовори , че не знам къде се намери всяко лято прекарвам в слънчев бряг и мисля ,че все пак знам къде се намира виктория палас...не е особено близо до чайка , но все пак не е и на 10 км

Град
    your mind,your body and your soul
    Хубав е хотела.
    Практиката ми миналата година беше там

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=600
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    София
    офф.. не ми гоовори , че не знам къде се намери всяко лято прекарвам в слънчев бряг и мисля ,че все пак знам къде се намира виктория палас...не е особено близо до чайка , но все пак не е и на 10 км
    Радвам се за теб. И аз прекарвам всяко лято във Слънчев Бряг, когато ходя на море в България, и винаги спя във Виктория Палас. И изобщо не е толкова далече колкото го изкара. И да близо е до Чайка и до центъра. Макс 20 минути пеша е. Естествено зависи колко бързо се движиш и колко хора има да ти се ръчкат, ама доколкото става ясно няма да е в пика на сезона, така че не е болка за умиране малкото ходене пеша. И Планета не е по-близо до центъра. Горе-долу същото е.

littlebaby, стискам плаци - много ще ви хареса. През лятото поне на терасата на ресторанта всяка сутрин имаше един португалец, който правеше палачинки на място - най-хубавите палачинки, които съм ял!

Град
    Manhattan *

Радвам се за теб. И аз прекарвам всяко лято във Слънчев Бряг, когато ходя на море в България, и винаги спя във Виктория Палас. И изобщо не е толкова далече колкото го изкара. И да близо е до Чайка и до центъра. Макс 20 минути пеша е. Естествено зависи колко бързо се движиш и колко хора има да ти се ръчкат, ама доколкото става ясно няма да е в пика на сезона, така че не е болка за умиране малкото ходене пеша. И Планета не е по-близо до центъра. Горе-долу същото е.

littlebaby, стискам плаци - много ще ви хареса. През лятото поне на терасата на ресторанта всяка сутрин имаше един португалец, който правеше палачинки на място - най-хубавите палачинки, които съм ял!
    явно имаме различни представи за ''далеч''
    аз съм по-мързелива сигурно за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си