.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

К'во да я правя :d ?

Здравейте,има едно момиче от 11 клас (аз съм 10) с което се засякохме веднъж в едно кафе... Постоянно срещахме погледите си и се усмихвахме един на друг... Миннаха два-три месеца без да сме се виждали (лятна ваканция ) после пак тръгнахме на даскало ( аз съм от друг град )... Сега сутринта като ида в кафето преди училище тя идва при мен,сяда говорим си,прегръща ме уж че съм и липсвал... абе направо по всичко си личи че ме харесва НО проблема е,че тя си има гадже Веднъж си седях с едни фр в едно заведение което беше претъпкано,и само при мен имаше място и те с гаджето й идват при мен и сядат .Естествено от тогава насам не й говоря а тя днес казала на една обща приятелка ( той сигорно ми се сърди защото ме видя с Еди-кой си в заведението ) а и беше казвала,че иска да е с мен.Но немога да я разбера хора,кажете как да постъпя ? Какво да й кажа ? "Оставяй гаджето си и идвай при мен " ? Или нещо др... моля без подигравки.Съвсем сериозен съм

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъъъ... ми иска да е с двама ви... или с повече как така само сте си засичали погледите и след ваканцията оная идва и почва да те прегръща о.О яя айде

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щом си сигурен че е казала че иска да е с теб,трябва да действаш.Може би не е сигурна в теб,затова очаква ти да направиш първата крачка.Дедазнам трябва да си имаш твой стил човече,покани я да се видите някъде след даскало примерно и поговорете...вложи малко мисъл няма аз да ти организирам срещата

Голям фен Аватара на scyLLa
    Еби я и я зарежи
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на go71n

Re: К'во да я правя :d ?

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Здравейте,има едно момиче от 11 клас (аз съм 10) с което се засякохме веднъж в едно кафе... Постоянно срещахме погледите си и се усмихвахме един на друг... Миннаха два-три месеца без да сме се виждали (лятна ваканция ) после пак тръгнахме на даскало ( аз съм от друг град )... Сега сутринта като ида в кафето преди училище тя идва при мен,сяда говорим си,прегръща ме уж че съм и липсвал... абе направо по всичко си личи че ме харесва НО проблема е,че тя си има гадже Веднъж си седях с едни фр в едно заведение което беше претъпкано,и само при мен имаше място и те с гаджето й идват при мен и сядат .Естествено от тогава насам не й говоря а тя днес казала на една обща приятелка ( той сигорно ми се сърди защото ме видя с Еди-кой си в заведението ) а и беше казвала,че иска да е с мен.Но немога да я разбера хора,кажете как да постъпя ? Какво да й кажа ? "Оставяй гаджето си и идвай при мен " ? Или нещо др... моля без подигравки.Съвсем сериозен съм
    същия проблем го имам аз само, че тя е една година по малка от мене но общо взето е същото прочети темата " ПИТАМ " и мен това ме мъчи
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Доколкото разбирам вие не се познавате много добре. Действай по този въпрос и тя сама ще го остави.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъъъ... ми иска да е с двама ви... или с повече как така само сте си засичали погледите и след ваканцията оная идва и почва да те прегръща о.О яя айде

Ставаме двама не разбрали

Първо е с една година по-голяма от тебе (което за някои момичета е проблем,защото не искат да са с по-малки момчета.. при нея не знам как е).. Второ има си приятел (независимо дали го обича или не, щом е с него, а не с теб.. значи има защо).. Трето ти си от друг град (дори да сте в едно училище.. все пак си мисля,че ти си пътуваш до вас и може да имате проблеми с разстоянието).. Така, че не разбирам къде се буташ между шамарите.. Аз си мисля, че тя просто те разиграва.. и не те приема на сериозно..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    бЕгай на далеко
    Няма да я бъде тая ..

самоубий се.
    но този път го направи наистина, а не само да търсиш внимание.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Доколкото разбирам вие не се познавате много добре. Действай по този въпрос и тя сама ще го остави.
    +
    Покания я на кафе някой ден поговорете си едно друго..поопознайте се..и после вече ако си я зарибил готова работата

Мега фен Аватара на t0d1t0

аз ти препоръчвам -
    Станислава

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Аз от цялата история не разбрах - харесваш ли я?

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Аз от цялата история не разбрах - харесваш ли я?
    Да

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

аз ти препоръчвам -
    FuCK you

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    самоубий се.
    но този път го направи наистина, а не само да търсиш внимание.
    Не съм търсил внимание... пробвах да се убеся но всеки път оставам без въздох и се отказвам

Покани я на среща, обсъдете това, което чувствате и в крайна сметка, ако ти я 'аресваш все пак малко я притисни, накарай я да реши на кого иска да е вярна...
    WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!

Град
    Стара Загора
    Човек, тя е по-голяма от теб Ти луд ли си!!! Че я и харесвал... По-скоро хормоните те сресът много ама много здраво. Що не вземеш да се хвърлиш от някъде ... или айде да не съм толкова крайна - свийй се в ъгъла като едно добро и послушно депресе и забрави каката Няма да те огРее

Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Човек, тя е по-голяма от теб Ти луд ли си!!! Че я и харесвал... По-скоро хормоните те сресът много ама много здраво. Що не вземеш да се хвърлиш от някъде ... или айде да не съм толкова крайна - свийй се в ъгъла като едно добро и послушно депресе и забрави каката Няма да те огРее
    Огря ме вече А ти преди да говориш първо помисли дали не е по добре да се застреляш на някое коте под упашката .

Град
    Стара Загора
    Огря ме вече А ти преди да говориш първо помисли дали не е по добре да се застреляш на някое коте под упашката .
    Много си забавен. От теб строи такава оригиналност, Къци
    И дано вашата 'голяма' и 'истинска' любов продължи повече от 2 дена и то не в скайп

Колкото по-гадно се държиш с нея, толкова повече ще ти тича след гъза..

Много си забавен. От теб строи такава оригиналност, Къци
    И дано вашата 'голяма' и 'истинска' любов продължи повече от 2 дена и то не в скайп

Мерси

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Колкото по-гадно се държиш с нея, толкова повече ще ти тича след гъза..
    И тва е верно Само,че не след гъзА ами след КуРа

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тебе спряха ли да те бият в даскало вече?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тебе спряха ли да те бият в даскало вече?
    Ами да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си