- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К'во да я правя :d ?
Здравейте,има едно момиче от 11 клас (аз съм 10) с което се засякохме веднъж в едно кафе... Постоянно срещахме погледите си и се усмихвахме един на друг... Миннаха два-три месеца без да сме се виждали (лятна ваканция) после пак тръгнахме на даскало ( аз съм от друг град )... Сега сутринта като ида в кафето преди училище тя идва при мен,сяда говорим си,прегръща ме уж че съм и липсвал... абе направо по всичко си личи че ме харесва НО проблема е,че тя си има гадже
Веднъж си седях с едни фр в едно заведение което беше претъпкано,и само при мен имаше място и те с гаджето й идват при мен и сядат
.Естествено от тогава насам не й говоря а тя днес казала на една обща приятелка ( той сигорно ми се сърди защото ме видя с Еди-кой си в заведението
) а и беше казвала,че иска да е с мен.Но немога да я разбера хора,кажете как да постъпя ? Какво да й кажа ? "Оставяй гаджето си и идвай при мен " ?
Или нещо др... моля без подигравки.Съвсем сериозен съм
![]()
ъъъ... ми иска да е с двама ви... или с повечекак така само сте си засичали погледите и след ваканцията оная идва и почва да те прегръща о.О яя айде
![]()
Щом си сигурен че е казала че иска да е с теб,трябва да действаш.Може би не е сигурна в теб,затова очаква ти да направиш първата крачка.Дедазнам трябва да си имаш твой стил човече,покани я да се видите някъде след даскало примерно и поговорете...вложи малко мисъл няма аз да ти организирам срещата![]()
същия проблем го имам аз само, че тя е една година по малка от менеПървоначално написано от UNITED
но общо взето е същото прочети темата " ПИТАМ "
и мен това ме мъчи
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Доколкото разбирам вие не се познавате много добре. Действай по този въпрос и тя сама ще го остави.
Първоначално написано от Tempest
Ставаме двама не разбрали![]()
Първо е с една година по-голяма от тебе (което за някои момичета е проблем,защото не искат да са с по-малки момчета.. при нея не знам как е).. Второ има си приятел (независимо дали го обича или не, щом е с него, а не с теб.. значи има защо).. Трето ти си от друг град (дори да сте в едно училище.. все пак си мисля,че ти си пътуваш до вас и може да имате проблеми с разстоянието).. Така, че не разбирам къде се буташ между шамарите..Аз си мисля, че тя просто те разиграва.. и не те приема на сериозно..
![]()
самоубий се.
но този път го направи наистина, а не само да търсиш внимание.
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
+Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Покания я на кафе някой ден поговорете си едно друго..поопознайте се..и после вече ако си я зарибил готова работата![]()
Аз от цялата история не разбрах - харесваш ли я?![]()
![]()
Не съм търсил внимание... пробвах да се убеся но всеки път оставам без въздох и се отказвамПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Покани я на среща, обсъдете това, което чувствате и в крайна сметка, ако ти я 'аресваш все пак малко я притисни, накарай я да реши на кого иска да е вярна...![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
Човек, тя е по-голяма от тебТи луд ли си!!! Че я и харесвал...
По-скоро хормоните те сресът много ама много здраво. Що не вземеш да се хвърлиш от някъде ... или айде да не съм толкова крайна - свийй се в ъгъла като едно добро и послушно депресе и забрави каката
Няма да те огРее
Огря ме вечеПървоначално написано от ifilin4ica
А ти преди да говориш първо помисли дали не е по добре да се застреляш на някое коте под упашката
![]()
.
Много си забавен. От теб строи такава оригиналност, КъциПървоначално написано от UNITED
![]()
И дано вашата 'голяма' и 'истинска' любов продължи повече от 2 дена и то не в скайп![]()
Колкото по-гадно се държиш с нея, толкова повече ще ти тича след гъза..
И тва е верноПървоначално написано от ImmortalForever
Само,че не след гъзА ами след КуРа
![]()
тебе спряха ли да те бият в даскало вече?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.