.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Нямам си приятел

Здравейте,
    аз съм едно объркано момиче на 13 години. Притеснявам се че нямам приятел, навсякъде: по улиците по филмите виждам прекрасното нещо наречено любов. Никога не съм имала приятел и не съм се целувала Нормално ли е това? Почти всичките ми приятелки си имат гаджета а аз нямам..Моля Ви изразете мнение по въпроса,благодаря Ви предварително

Не се притеснявай на 13 години си. Не е важно да имаш приятел, само защото приятелките ти имат. Има още много време. Изчакай да влезеш в гимназия там ще се запознаеш с много нови хора и ще си намериш приятел

Голям фен Аватара на Котка.
    САМО НА 13 СИ

Последно редактирано от Котка. : 10-25-2013 на 15:18

Цитирай Първоначално написано от bogitooo12 Виж мнението
    Здравейте,
    аз съм едно объркано момиче на 13 години. Притеснявам се че нямам приятел, навсякъде: по улиците по филмите виждам прекрасното нещо наречено любов. Никога не съм имала приятел и не съм се целувала Нормално ли е това? Почти всичките ми приятелки си имат гаджета а аз нямам..Моля Ви изразете мнение по въпроса,благодаря Ви предварително

Нормално е да си объркана на 13 си. Не се притеснявай, че нямаш , няма да кажа като останалите че си малка защото съм бил свидетел на такива връзки които продължават и във момента( на по-повече от 5-6 години.) Всичко зависи от човека остреща и от теб. Не гледай приятелките си ти си индивидуална и уникална във свой си начин. Бъди себе си и не прави грешки, за да не страдаш после. Въпреки че ние хората не сме родени научени и няма как да се научим без грешка. Успех.

Ако искаш връзка,опитай малко по-късно. Знам го от личен опит. Преди една година си харесвах едно момче, детска му работа.. Станахме гаджета и ме заряза,така,че, колкото по - късно,толкова по-добре..!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    аз съм в същата ситуация , като добавим това, че съм имала едно , но детска история беше според мен.Аз съм на 14 и съм в гимназия ,но момчетата не са никак свестни и имам чувството, че ако уча тук до 12 клас- ше си остана самотна.

Голям фен Аватара на sneering
    Със самото време ще се появи от само себе си,ще видиш...убеден съм и може да ми вярваш.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Да пази Господ...
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

И аз си нямам :P И си мисля, че ще умра стара мома (девствена при това) с 1038305792485 котки, ама да ти кажа не съм се зажалила много. Е, признавам, понякога ми е самотно, и си мисля "какво ли ще е, ако...", но има и по-важни неща от това. Намери си нещо да те разсейва. Вместо да си хабиш времето и енергията да се жалваш, ги посвети на нещо по-полезно.

Благодаря Ви !

в такива теми май пишете само некви самотници.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако беше на 20, би било проблем. На 13 е нещо напълно нормално.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    в такива теми май пишете само некви самотници.
    Боб ли хвърля ;оо
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Ооооо нямам си приятел.... Каква трагедия само. Някои деца нямат родители, а ти драга ми мрънкаш, че си нямаш приятел. И какво - много ли сте яки като си плюете в устите от 12-13 годишна възраст? Наистина си объркана. Явно ти е прекалено рано, че да осъзнаеш какъв е светът.

Супер фен Аватара на NissaN
    още си на 13 тва е нормално не си на 23 да се тревожиш за това.

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Ооооо нямам си приятел.... Каква трагедия само. Някои деца нямат родители, а ти драга ми мрънкаш, че си нямаш приятел. И какво - много ли сте яки като си плюете в устите от 12-13 годишна възраст? Наистина си объркана. Явно ти е прекалено рано, че да осъзнаеш какъв е светът.
    ок бе , неможе лли без хейт? Просто питам дали е нормално...

Мега фен Аватара на tori
    Колко мъка има по тоя свят...

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от bogitooo12 Виж мнението
    ок бе , неможе лли без хейт? Просто питам дали е нормално...
    Ама няма никакъв хейт сещаш се.. аз не мразя хора, които не познавам. Искаш мнение и аз ти го давам.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Защо бързаш? Има време, ще си намериш гадже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си