.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ПИТАМ

Голям фен Аватара на go71n

ПИТАМ

Здравейте.
    Случи се нещо много страно, надявам се да го обясня кратко и да стане ясно какъв точно ми е проблема

Мой приятел си хвана хубаво момиче, и ми казва " има една нейна приятелка ако искаш може да уредим нещо кафе 4мата " ама аз първия път като я видях каде сям блеаял незнам дори не я забелязах... и оня ден бяхме на билярд и аз си играя, тя ме гледа поглеждам към сапарето тя сваля поглед от мен ,, доиграх си играта и сядам тя пак ми мята едни "белтъци" ( погледи ), направо се шашнах, защото момичето е много красиво... изпратихме ги 2те и се прибрахме. Обаждам се на моя приятел да ми уреди нещо номер, скайп алабала, и той ми казва, че тя казала на неговото гадже, че съм бил много хубав, че ме харесвала и т.н и ми дадоха номер, пиша аз смс " кво правиш ако искаш някой път може на кафе 2мата да отидем " тя не ми отговаря ,,, на другия ден понеже се оказа зайка в моито училище се поздравихме и тя се обадила и се похвалила на нейната приятелка,че съм и казал здравей и аз разпитвам нейната приятелка по скайп ( от тука знам, че се е обадила и похвалила ) тааа се питам защо не ми отговари на смс ( при положение,че същата вечер е казала, че ме харесва и т.н ) или е просто поредната която харесва един , ходи с друг и си мисли за трети

п.с маи забравих да спомена, че има гадже на 20 години ама скоро мислела да скаса с него .. ( думи на приятелката и )
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен Аватара на scyLLa
    Според мен тези "уреждания на гаджета" не траят много дълго време
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Или е прекалено срамежлива или ще се опита да те поизпоти и да те накара да я гониш.

пфу пфу
    зайкиня с 20 годишен о.О
    :Д:Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    никой не ми урежда гадже, уреждат ми възможност да излезнем на кафе + това аз си я поканих на кафе само ние 2мата ... н+ това те до миналата година са учили в същата зграда кадето е и моята гимназия ( с нейната приятелка , и тя ми каза, че още миналата година са ме заглеждали ама съм им се сторил много надут ) направих темата някой ако може да ми даде логично обяснение закакво не ми е отговорила на смс ( ако има такова въобще )
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Еми може да те кара нарочно да ревнуваш и да го води при тебе и да го държи само за да те дразни

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    пфу пфу
    зайкиня с 20 годишен о.О
    тя е на 15 аз на 16 той на 20 ( и аз мисля, че и е голям но доколкото знам ходят от скоро, виждат се през 3-4 дни и тяя няма никакви чуства към него [ според мен ] ... )

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    пфу пфу
    зайкиня с 20 годишен о.О
    тя е на 15 аз на 16 той на 20 ( и аз мисля, че и е голям но доколкото знам ходят от скоро, виждат се през 3-4 дни и тяя няма никакви чуства към него [ според мен ] ... )
    мии значи ходи с него от 'гъзария' :Д
    пфу пфу о.О

ми за да разбереш 'логиката' я попитай :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Еми може да те кара нарочно да ревнуваш и да го води при тебе и да го държи само за да те дразни
    не го е водила при мен, нито съм ги виждал, а тя незнае ( по точно вече сигурно знае след вчерашния разговор с приятелката и , защото аз и казах че харесвам момичето "х" като я видях веднага казах на мойте авери, че това е най-хубавата зайка, и предполагам тя и е споделила вече кво мисля за "х" ) тааа закво да ме кара да ревнунвам като тя дори незнае, че я харесвам .. не скъсат ли до 1 седмица ваобще няма да я чакам повече, защото ще си помисли, че съм хлътнал до полуда по нея и ше я чакам вечно ( а аз не съм такъв, да чакам .. ) иии не виждвам смисал ако ме харесва и т.н да се бави и да не скъса с тоя.

аа до потребителка който каза, че изкала да ме поизпоти..
    ако скъкса с оня и се прави на недостъпна ще ме изпоти, ама докато ходят, трябва да и е ясно, че не бих направил нищо и ваобще няма да ме "изпоти" ..

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на iiirish
    Обикновенно "сватосванията" не излизат сполучливи. Друго си е да протече самостоятелно химията по между ви Не мисля, че един неполучен отговор на смс може да определени нейните чувства, особено щом тя е казала, че те е харесала. Пък и честно казано смятам, че смс-ите са тъпа работа. Защо направо не й се обади да разговаряте?! Покани я на кафе, веднъж, два пъти, три пъти и те нещата ще си дойдат на мястото независимо в каква посока за теб.

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Обикновенно "сватосванията" не излизат сполучливи. Друго си е да протече самостоятелно химията по между ви Не мисля, че един неполучен отговор на смс може да определени нейните чувства, особено щом тя е казала, че те е харесала. Пък и честно казано смятам, че смс-ите са тъпа работа. Защо направо не й се обади да разговаряте?! Покани я на кафе, веднъж, два пъти, три пъти и те нещата ще си дойдат на мястото независимо в каква посока за теб.
    ох никой не ме сватосва, химията от моя страна я има ( и от нейна би трябвало щом ме заглежда от миналата година ), ами аз пойсках номера и и тя го е дала да ми го дадат.. би трябвало да ми отговори, щом съм и взел номера значи искам да комуникирам с нея, а тя си го е дала ) не и се обадих защото беше късно, можеби е спала ( това не е причина да не ми варне отговор на смс-а на сутринта или там когато го е видяла )
    поканата за кафе я има вапроса е, че в училището си казахме здрасти и нищо повече не мисля, че ако отида и кажа " искаш ли след училище да излезнем на кафе " при положение, че си има приятел би ми "вързала" дори и да ме харесва...
    чакам 1 седмица ако не скъсат после тя да ме търски като е свобовдна

women are people too
    sometimes

Недей да забравяш че е заек и може би незнае какво иска ....

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А на никого ли не му хрумна, че номера който са ти дали може да е грешен? Покани я на живо, така ще видиш истинската й реакция.

Недей да забравяш че е заек и може би незнае какво иска ....
    не виждам причина като е заек да не ми отговори на поканата за кафе,
    не е малка зада незнае кво иска на 15 аз на 16 разлика почти няма ... чудя се дали пък не ми отговаря, и да не иска да ходим на кафе, за да не разбере нейния приятел и в последсвие аз да си имам проблеми с него ...

не ме е страх от някой педофил ( защото е такав ) + това не би трябвало да се прави на мъж при положение, че съм мн по малък от него и съм му забърсал гаджето, имаме общи познати/приятели който биха му се изсмяли ( ние не се познаваме лично ) иначе го знам по физиономия..

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    А на никого ли не му хрумна, че номера който са ти дали може да е грешен? Покани я на живо, така ще видиш истинската й реакция.

каква и е далаверата да даде грешен номер, освен ако моя приятел не е объркал при записването и в последствие да е стигнал до мене грешен номер като се замисля 1 цифра и бог знае на кой съм пратил смс-а освен да я изчакам да излезе и да я набера от номер на приятел, ако и званне телефона значи няма грешка ако пък не звънне ,, отговора е ясен

това с званенето мисля, че е най-удачно защото е тъпо да отида и да я питам " абе това ли е номера ти " или " що не ми отговори на смс-а " или па да се правя на ударен и да и го поискам лично ,,, такаде те са и казали, че аз съм го поискал номера и тя го е дала.

women are people too
    sometimes

тва хората станаха неодушевени предмети

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Обади се на номера и виж кой ще ти се обади, ако се обади някой

замислих го още преди да дадеш съвета
    но първо те сега са в час ( аз не съм ходил тряааше да ме изпитват )
    второ като дигне незнам какво да и кажа.. а да я питам "ти ли си" е тъпо.
    някъкви идеи и без идеи за кафе защото ще е тъпо, смс, моя прiятел с гаджето му са я поканили на кафе пак 4мата ии аз пак да я питам за кафе тоя път по телефона някакви интересни идеи, че да може да продължи разговора малко по дълго ..

women are people too
    sometimes

някъкви идеи и без идеи за кафе защото ще е тъпо, смс, моя прiятел с гаджето му са я поканили на кафе пак 4мата ии аз пак да я питам за кафе тоя път по телефона някакви интересни идеи, че да може да продължи разговора малко по дълго ..
    Скрий си номера и ако ти дигне ти и затвори.
    Ами като говориш с нея забавяй разговора питай я за кафе тя като ти отговори ти кажи супер след това я питай в колко часа ти е удобно ама по бавно я питай, не да я затрупаш с въпроси

Ами като говориш с нея забавяй разговора питай я за кафе тя като ти отговори ти кажи супер след това я питай в колко часа ти е удобно ама по бавно я питай, не да я затрупаш с въпроси
    как да скрия проклетия номер апарат сони ериксотн z710i мрежа globul
    търсил съм " опцията скрии номера" ама няма нещо са ми казвали с диес и звездичка ама май било за вивател .. + това на кафе няма да я каня повече освен в уч ако не се засечем в коридорите ии се заговорим а не само студено " здравей "

women are people too
    sometimes

как да скрия проклетия номер апарат сони ериксотн z710i мрежа globul
    търсил съм " опцията скрии номера" ама няма нещо са ми казвали с диес и звездичка ама май било за вивател .. + това на кафе няма да я каня повече освен в уч ако не се засечем в коридорите ии се заговорим а не само студено " здравей "
    Няма значение какъв ти е телефона, но ако си на ваучер не можеш да го криеш, ако си на сметка се обади на оператор и кажи че искаш да си активираш функцията той ще те попита за ЕГН-то (на който се води сметката) и ще ти се активира, след това се набира #31#и номера пример : #31#088******* , НО внимавай защото, ако от самия телефон нямаш функция скрий номер можеш да се прецакаш така ме прецака гръцкия оператор козмоте активирах си функцията (на стрия тел) и номера ми беше винаги скрит тъй като нямах функция от самия тел за показване и скриване на номера ....

не ми се занимава ако го скрием и после немога да го оправя о.О аа на сметка съм, ама не ми се занимава да права "талибански работи" и да и званя под прикритие, просто аз ще съм близо до нея, а някой ще и звънне, но всичко това ще стане утре защото днес няма да хода на училище.

мерси на всички за съветите ако имате още идеи бих ги изслушал
    ии стискаите палци да скъса с педофила, на там аз ще си свърша работата

women are people too
    sometimes

По принцип и аз не отговарям на смс-и,така че изобщо може да няма проблем....Обади и се.. да скъсал с педофила.. ..айде успех

Супер фен
    Адското обяснение бате... Но от това, което разбрах тая май иска да и тичаш подир гъза. Съвета ми е бъди директен ! В смисъл питай я иска ли да има нещо или не. Ама без да и се обясняваш "Мии аз много те харесвам, много искам да ходим" и някакви други такива, щото така само и дигаш самочувствието, което е МНОГО грешен подход Успех

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    никой не ми урежда гадже, уреждат ми възможност да излезнем на кафе + това аз си я поканих на кафе само ние 2мата ... н+ това те до миналата година са учили в същата зграда кадето е и моята гимназия ( с нейната приятелка , и тя ми каза, че още миналата година са ме заглеждали ама съм им се сторил много надут ) направих темата някой ако може да ми даде логично обяснение закакво не ми е отговорила на смс ( ако има такова въобще )
    нямала е пари .

Иначе какво да ти кажа.. може да я е срам да говори с теб. Вземи някое междучасие да отидеш при нея да си говорите.. ии тогава я питай да излезнете .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си