Здравейте.
Случи се нещо много страно, надявам се да го обясня кратко и да стане ясно какъв точно ми е проблема
Мой приятел си хвана хубаво момиче, и ми казва " има една нейна приятелка ако искаш може да уредим нещо кафе 4мата " ама аз първия път като я видях каде сям блеаял незнам дори не я забелязах... и оня ден бяхме на билярд и аз си играя, тя ме гледа поглеждам към сапарето тя сваля поглед от мен ,, доиграх си играта и сядам тя пак ми мята едни "белтъци" ( погледи ), направо се шашнах, защото момичето е много красиво... изпратихме ги 2те и се прибрахме. Обаждам се на моя приятел да ми уреди нещо номер, скайп алабала, и той ми казва, че тя казала на неговото гадже, че съм бил много хубав, че ме харесвала и т.н и ми дадоха номер, пиша аз смс " кво правиш ако искаш някой път може на кафе 2мата да отидем " тя не ми отговаря ,,, на другия ден понеже се оказа зайка в моито училище се поздравихме и тя се обадила и се похвалила на нейната приятелка,че съм и казал здравейи аз разпитвам нейната приятелка по скайп ( от тука знам, че се е обадила и похвалила ) тааа се питам защо не ми отговари на смс ( при положение,че същата вечер е казала, че ме харесва и т.н ) или е просто поредната която харесва един , ходи с друг и си мисли за трети
![]()
п.с маи забравих да спомена, че има гадже на 20 години ама скоро мислела да скаса с него .. ( думи на приятелката и )
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes