- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?! /към мъжката половина / xD
Защо момчетата бягат от истинската любов ?!
Защо обичат дадено момиче до болка, но не предприемат нещо, за да оправят нещата, а прибягват към по - лесния начин - просто намери друга?
И защо за Бога като не им се получава и с другите пак продължават по същия начин ?
Толкова ли ви е страшна истинската любов и това да обичате истински ?? Толкова ли ви се `живее` ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Че разбира се че ни се "живее" има време за истинска любов после цял живот деца ще гледам и пари ще давам пфууу ...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Аз познавам доста момчета, които биха направили всичко за приятелките си, склонни са ня всякакви компромиси, за да бъдат с тях. Не си права.
+Първоначално написано от BlueCat
100 % si prav bratoПървоначално написано от KiNgGRaND
ми за всеки "живеенето" е различно.. на мен ми се живее с момиче, което е готово за сериозна връзка, а такива... рядко се намиратПървоначално написано от sladkish_14
![]()
гледай женени с деца
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това което си написала е пълна глупост![]()
Това, което си написала, не се отнася за всички момчета.
Някои, като мен, търсим момиче, което да обичаме, да бъде с нас дълго, а не за ден-два. За жалост, нашата задача е по-трудна.
Еми момчета.. можеш ли да ги разбереш..Иначе и аз съм си ги задавала тези въпроси.. ама нещо отговори не намирам..
![]()
+Първоначално написано от BlueCat
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И все пак .. не е така..
Познавам момчета,които се опитват да получат момичето,в което са влюбени по хубав и добър начин и когато видят,че нещо не им се получава,не се отказват,а просто мислят какво трябва да променят,за да успеят. Не всички привягват към 'търсене не друга' или поне не тези,които наистина са влюбени
.
сигурно до сега си попадала само на такива момчета затова милисш така ..
Е то и много от момичетата само се чудят освен с гаджето си с още кой да са. За всеки е различно
Stay up all night with the stars *
момиче съм, но познавам момчета, които са по свестни и всеотдайни от маса момичетаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Ако ти наистина мислиш така, както си го написала, значи си в голяма грешка.Всеки човек е различен, затова на такива въпроси не може да се даде отговор. Един ще направи това, което ти си написала, а друг ще направо точно това, което ти си искала.
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Като ти гледам коментарите излиза, че в Бургас само аз и ти искаме сериозни момичетаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
гледай филма Bachna Ae Haseeno и ще разбереш
и не си много права о.О
не обичам знаменателите (дано го разбереш)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
офф, тя се опита да 'НАМЕКНЕ', че щом като тя е от Бургас, и вие сте от Бургас ..Първоначално написано от NoContinuation
иска един от вас двамата :Д
компренде ?! :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
всичко е индивидуално. аз например съм момиче, но и на мен ми се ''живее''. изобщо не ми е до любовни драми и дълбоки чувства в момента. а и след последното ми разочарование от човек от мъжки пол съвсем ми се отщя да се разправям със ''сериозни'' връзки (засега).
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)