.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Защо ?! /към мъжката половина / xD

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Защо момчетата бягат от истинската любов ?!
    Защо обичат дадено момиче до болка, но не предприемат нещо, за да оправят нещата, а прибягват към по - лесния начин - просто намери друга?
    И защо за Бога като не им се получава и с другите пак продължават по същия начин ?
    Толкова ли ви е страшна истинската любов и това да обичате истински ?? Толкова ли ви се `живее` ?
    Това е законът. Какво означава да не предприемат нещо? Ако момче обича или поне харесва определено момиче опитва с нея и, ако тя му се направи на интересна или го одреже... какво да се мъчи? Момичета безкрай. Няма вариант "ако не им се получава с другите" с 5 други няма да се получи, но с 6-тата ще стане. Законът! В момента косвено си представяш проблема, защото вероятно те е яд на някое момче... я по-добре кажи точно какво има вместо да представяш нещата толкова абстрактно като включваш в едно число всички момчета. Но определено момчетата, които се вглъбяват в едно момиче, въпреки че тя го реже.. са нещастници.. за какво да се бори? Кажи какъв е сценарият.

Голям фен Аватара на revolver
    Не си права ! Аз съм готов на много неща за приателката ми!

Голям фен Аватара на gret4ety

Защо обичат дадено момиче до болка, но не предприемат нещо, за да оправят нещата, а прибягват към по - лесния начин - просто намери друга?
    И защо за Бога като не им се получава и с другите пак продължават по същия начин ?
    Толкова ли ви е страшна истинската любов и това да обичате истински ?? Толкова ли ви се `живее` ?
    А това за определено момче ли става на въпрос ... Щото не всички момчета са така

От къф зор да се занимавам с няква пикла дето грам не оценява това което правя за нея?
    Един съвет за тая дето ми се дърви:
    Свободна си тук им достатачно курви!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    щото имаме достойнство, кур за бившите.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

На мен ми се Ебе в момента.... след някоя друга годинка ще мисля за любов

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    щото имаме достойнство, "мъжки полов орган" за бившите.

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    На мен ми се е** в момента.... след някоя друга годинка ще мисля за любов

ъъ, ето го най - логичния отговор до сега :Д (не е сарказъм, съвсем сериозно говоря :Д )
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    На мен ми се е** в момента.... след някоя друга годинка ще мисля за любов

ъъ, ето го най - логичния отговор до сега :Д (не е сарказъм, съвсем сериозно говоря :Д )

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Не си права ! Аз съм готов на много неща за приателката ми!
    Да то така винаги казвате.И той така казваше 2 години пред мене, пред нашите, пред тяхните и накрая както `tuzaro` каза 'мъжки полов огран' .. Всъщност не затова си/ви зададох тези въпроси, а защото все по - често виждам как се разпадат дългите връзки и на мой приятелки.Среща труден момент и решава да си тръгне и по , по - лесния начин да си намери нова, въпреки че не си прави сметка , че и с нея няма да е розово.Загърбва дълга връзка и после край.

Както в една песничка : Как да повярвам в любовта щом за мъжете тя просто нищо не струва. Често са неискрени и на влюбени в нас се преструват , омайват с безброй лъжи найвните ни души безмилост .. обещават цял живот да са верни до гроб .. ВСЕ ПРАЗНИ ДУМИ

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тузаро винаги е прав майна, иди при него да ти даде много любов майна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Както в една песничка : Как да повярвам в любовта щом за мъжете тя просто нищо не струва. Често са неискрени и на влюбени в нас се преструват , омайват с безброй лъжи найвните ни души безмилост .. обещават цял живот да са верни до гроб .. ВСЕ ПРАЗНИ ДУМИ [/i]
    ае... мъжете да си глеат раотата... тва е масата... вие минавате през масата, изграждате си мнение за момчетата като цяло.. и после - уй, ама голем.. ама тоя уй е за нас - нормалните момчета.. които, да не повярваш, търсят любов... и какво е любовта по принцип? Какво е любовта след като го чувам като "здрасти" и "чао"?! Или търсим една илюзия, за която само говорят, че съществува... колко долни сме били.. ХА! Защо все търсим грешките в другите?! Що не погледнем в своята паница веднъж?!!? Щото ни е срам да си признаем грешката... И ся знам, че умниците тука ше се изкажат малоумно и ше се направят на гъзенца, пък всъщност в живота и 2лв не струват...

п.с. айде със здраве

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Защо момчетата бягат от истинската любов заблуда ?!
    Защо обичат дадено момиче до болка не, но не предприемат нещо, за да оправят нещата, а прибягват към по - лесния начин - просто намери друга?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town

Щот е по-айляк
    Creative Technologie

Щото както момичетата са попадали на тъпаци,дето ги зарязват,така и момчетата са попадали на пачи,дето са им изневерявали от "безинтерес".
    Защитен механизъм.

я пак?
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Град
    Долината На Идиотщината
    Не всички момчета са еднакви,винаги има и изключения..

Град
    Враца
    МИла ... изчакай малко ... това че ти си претърпяла 1 или пвоече любовни разочарования не означава че всички момчета се страхуват от любовта
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Еми намери ми момиче ,което е умно,мило,с хубаво чивство за хумор,да обича спортуването,авантюрите,ра зходките,романтиката,да е винаги усмихната,а и може не винаги да се съгласява с мен и да не вика на всичко да...
    ДА знае какво точно иска и да споделя всичко с мен. Може да не е мн красиво, но ако има горните качества ша се влюбя !!

Абе я стига сте спорили ами си преместете чсорниците с час назад
    Don't worry, be happy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си