.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хуу де питаш ни да се еба ли да не се ли еба

ми еби се ама с един мой фр аде ще ме послушаш ли

ти нямаш ли си мнение?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: ОБИЧАМ ГО НО...

Цитирай Първоначално написано от raditowee
    ходя с едно момче вече 1 месец.. много го обичам (доколкото е възможно за 1 месец) и той ми намекна за секс,няма да ми е първия,но се панирах и му казах че съм в цикал,просто нз кво да правя.... да "спя" ли с него или е мн рано
    кажи му го в прав текст - ако е някъв коч, който иска да те оноди... и после да си ходи... най-добре да си ходи... имаш 3 варианта - да се съгласиш, да откажеш, но той да те напусне и 3тия - да откажеш, но той да продължи да упорства... и после следват един от другите 2

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    прави каквото искаш ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

не мислиш ли че сама трябва да решиш.. Тоя сайт ви стана вече като незнам какво. Толкова ли не можеш сама да вземеш решение.. утре сигурно някой ще пита дали да се изкъпе или дали да яде ; ) мн зле

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    не мислиш ли че сама трябва да решиш.. Тоя сайт ви стана вече като незнам какво. Толкова ли не можеш сама да вземеш решение.. утре сигурно някой ще пита дали да се изкъпе или дали да яде ; ) мн зле
    да ям ли ?
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Wonderland
    we're flying high,we're flying right up to the sky

ако ти се прави-направи го и да не ти пука за това какво ще кажат другите
    I can't stop myself from loving you <3

Всички коментари по горе само празни редове
    1 Месец не е малко но не е и много
    Ако го желаеш го направи Успех :P :P :P

Щом се чудиш,значи не го искаш толкова.Като спреш да се чудиш го прави.

Град
    Русе
    Според мен е рано за секс,но все пак решението си е лично твое

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raditowee
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    1. - не го обичаш
    2. - недей да спиш с него (все още)
    1 ОБИЧАМ ГО! НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ 1 ДЕН БЕЗ ДА СЪМ ГО ВИДЯЛА
    2 ....
    Ти си луда .. Ако така обичаш сяко едно момче .. и недей да избързваш със секса .. Въпреки , че к'во ли ти казвам след като вече си я свършила работата .
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Ми като излезеш от цикъл, успокой се и помисли дали наистина го искаш ;]
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ти си болезнено тъпа... К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него? Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
    И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!

Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей! За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
    Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
    Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
    Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
    Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
    Обичаш ли го?
    Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
    Е?Какво чувстваш?
    Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
    => Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \/
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Като не искаш - недей
    като искаш - давай
    ....много любов ей :]
    тъпъ работа
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен
    един месец не е ли прекалено рано, или аз съм старомодната

м първо колко често става въпрос за секс...
    второ щон не си девстена и щом го ''обичаш'' деистваи бе ко искаш де хъх..

Абре какво имаш Ф НА предвиТ с тУва, коет ни питЪш УЕ?

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ти си болезнено тъпа... К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него? Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
    И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!

Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей! За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
    Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
    Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
    Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
    Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
    Обичаш ли го?
    Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
    Е?Какво чувстваш?
    Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
    => Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \/

По директно момиче от теб....
    It's too late...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти сама трябва да си решиш дали да легнеш с него или не. Ако чувстваш, че го искаш не се притеснявай от това, че ходите само от 1 месец - важна е награсата, а не периода. Когато човек се почувства готов, тогава го прави... Ако не си сигурна значи не си готова - изчакай още малко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

СИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ
    ВЕДНЪЖ ЛЮБОВТА ПОПИТАЛА ПРИЯТЕЛСТВОТО:ТИ ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАШ ВОЛБЩЕ ЩОМ МЕН МЕ ИМА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА? А ПРИЯТЕЛСТВОТО ОТГОВОРИЛО:ЗА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА КОГАТО ТИ ОСТАВЯШ САМО СЪЛЗИ !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Уникално зле си

--------------------------------------------------------

тъпа си..

Абе хора, каква е тая обич за 1 месец вие нормални ли сте ве кви сте, много се изнервям
    Обичала го, ти изобщо вникваш ли в смисъла на думата ОБИЧ? Да обичаш някой не е да скачате на въже пред блока заедно или да си прекарвате яко времето като се целувате и натискате по кварталните кафета. Ай стига глупости, че много се дразня.

Не разбира какъв отговор търсип тук..
    Дали те сърби или боли ?!?!?!
    Ти на колко си .. на 30..
    Я давай по смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си