Ти си болезнено тъпа...

К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него?

Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!

Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей!

За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
Обичаш ли го?
Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
Е?Какво чувстваш?
Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
=> Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \

/