- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми взима наркотици и съм объркана
С приятеля ми сме заедно от 2 месеца.По принцип си пада малко идиотче,но пък се разбираме ,не сме се карали и така...НО от скоро разбрах че се друса и се е забъркал пак някъде мн сериозно заради тея наркотици.Това ме кара да се замисля ,защото се опитва да намеси и мен,а и др път ме е вкарвал в разни филми и глупости и не ми се занимава просто,а и достатъчно се провалих покрай него,но пък го обичам и не мога да го зарежа ей така.Не знам какво да правя и нищо не обясних както трябва но съм объркана и
т.7
krem4et0
Или се опитай да му помогнеш или приключи всякакви връзки с него.Щом иска да те забърка в такива в простотии,изглежда въобще не мисли за теб. Пък за него си да не говорим..![]()
кажи на родителите му ?Първоначално написано от deni15
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вариантите са два .. опитай се да му помогнеш и да го изкараш от там (ако държи на теб ще се постарае) ..
Втория вариант е да го оставиш .. доста тъпо ми се струва да иска да те забърква и тебе ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Напълно съгласна.. Може да не ти е хубаво когато прекъснеш всякакви връзки с него, но така ще бъде по-добре за теб.Първоначално написано от Hilary_
Само като прочетох наркотици и се наситих да чета... За тия хора няма оправия. Те самите не искат да си помогнат, та какво говорим някой друг да им помага. За*бавай го и бягай надалеч, щом преди те е забърквал и сега пак го прави бъди напълно сигурна, че и за в бъдеще ще се случи.
С две думи съвета ми е Зарязвай го и не се връщай никога.
просто му бий шутааане си заслужава заради някъф си идиот (при тфа наркоман) да страдаш .. пък ако наистина толкова много го обичаш му кажи да избира между теб и наркотиците .. друго решение на проблема ти няма ..
Sunshine, не му позволявай да те зариби по наркотиците!Бъди въздържател и туй то![]()
Опитай да му повлияеш положително, но ако суровият материал не подлежи на обработване - откажи се.Най-много да го изгубиш.Знам какво е да гледаш как любимият си съсипва живота... боли, но пробваш ли да му натякваш, очаквай скорошен край.
Ще дойде един момент, в който ще ти се прииска да го накараш да избере между теб и наркотиците, с ясната нагласа и искрена недежда, че ще предпочете твоя милост.Един съвет: никога не стигай до там!![]()
all day... all night... what the fuck?!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=288319
???????????????????
а какво казвате сега?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кажи го на родителите му, ще го спасиш от много меприятности![]()
Съвсем сериозно.Никой друд неможе да го вкара в правия път освен тях.
поговори с него-покажи му как се 4увстваш и му дай да разбере 4е не може така да продължава.той о4евидно има нужда от помощ-ако не се вслуша в съветите ти не ти остава друг избор освен да го оставиш
I can't stop myself from loving you <3
Аз бих скъсала веднага с него.Нямам желание да се занимавам с наркомани![]()
Кажи на родителите му, защото
така ще е най-добре за него ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ммм и все пак мисля че не бива да го зарязвам просто ей така ,а и би ми било доста трудно...Родителите му не ги познавам,а и да ги познавах не бих се осмелила да им кажа.Като за начало ще се опитам да му помогна докато не се е опитал да зариби и мен
Е като те гледам как мислиш ,едва ли би тръгнала да се зарибяваш.Бих казала ,че за всеки би трябвало да има втрои шанс,нали?Аз си се знам колкото и да те навиват тука и ти да слушаш едва ли ще успееш да го заебеш заради няколко коментара.Опитай се сама да си влезеш в ситуацията ,да усмислиш някой неща,да си дадеш няколко дена за размисъл и да си кажеш сама на себе си какво точно искаш.Ако го обичаш,може любовта да изиграе голяма роля за това дали той ще ги откаже и т.н .Пробвай момиче .Първоначално написано от deni15
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ти решаваш.Можеш да си с него,но да му помогнеш да откаже дрогата.Другият вариат е да го зарежеш.Не мисля,че си струва да проваляш живота си,заради едно момче.
Бившия ми приятел се занимаваше .. с наркотици е силно казано,но постоянно беше напушен ии нямаше вечер в която да не е отишъл на дискотека и да е взел амфети... Одучих го от навика след първия път когато ми предложи и аз да опитам. Поговори с него и му обясни че си много против да употребява наркотици,защото се изменя личността му,а ти го харесваш такъв какъвто е.. ако той наистина те цени,с много твоя подкрепа,ако той вече е пристрастен.. ще е по-трудно но не и невъзможно.. ако пък нито приема, нито предава.. го напусни,защото скоро ще осъзнаеш че преди 1 месец и сега.. обичаш различен човек под едно и също име..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
ако той сам не се откаже или не реши че иска да спре няма начин просто.Ти си го знаеш какъв е обаче ако е мно зарибен трудно ще спре. Трябва му воля. Ако има много силни чуства към теб само тва е начина по който можеш да го накараш да спре- като му поставиш условие. Иначе забрави. Ако не искаш да се забъркваш отказвай се от ся. Добре знам как стоят нещата.
ЮПървоначално написано от deni15
Какво има да му знаеш толкова момчето е наркоман бягай докато можеш от наркоманията отърване няма а той може и да не те е въвлекъл още, но се някой ден ще се опита не мислиш ли?И ти ако си много влюбена туковиж си му уаидисала.Колкото и да го обичаш според мен по-добре е да се прекрати тази връзка преди да е станало твърде късно.!
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Виж кво, като той друса- ти бягай. Не се връзвай на приказки "Ако държи на тебе, ще спре"- така не става. Щом е почнал няма да спре, особено заради някаква си там, дето му разправя, че го обича. Най- много да те пребие някоя вечер и да ти вземе парите, или да те накара и ти да почнеш да друсаш. Кажи на техните и не се занимавай повече с него.![]()
Първоначално написано от anonimchetou
Със или без условия- няма отървия от тва. Ще предпочете дрогата пред нея. Ако се запознаеш с начина на мислене на такива хора, ще го разбереш![]()
Не оставяй някакъв смотаняк, заради два месеца (разбирам да бяха години) да ти съсипе целия живот. Нищо неможе да промениш, никой неможе да му помогне. Той си е скапал неговия живот (мъртвец е вече), не го оставяй да скапе и твоя. Думите ми са груби, обаче са на място и ги казвам с право. Махай се от него. Ако не го направиш, ще ти опропасти живота (вече е започнал).
Не е за тебе! Когато един човек обича този до себе си мисли най- доброто за него, а не мисля,че това е най- доброто, което може да ти даде.Бягай докато е време!![]()
ако ставаше въпрос за мен . Познавам такива хора и такива случаи. Занимавала съм се преди с такива неща, поставяли са ми условия и аз съм поставяла така че много добре знам как стоят нещата.Първоначално написано от Abigoria