.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

ОБИЧАМ ГО НО...

ходя с едно момче вече 1 месец.. много го обичам (доколкото е възможно за 1 месец) и той ми намекна за секс,няма да ми е първия,но се панирах и му казах че съм в цикал,просто нз кво да правя.... да "спя" ли с него или е мн рано

Мега фен Аватара на Hilary_
    ако ти кажа да се метнеш пред някой трамвай ше го направиш ли ?? вади си изводите от това за отговора ми на темата ти ..

Мега фен Аватара на xoxi
    1. - не го обичаш
    2. - недей да спиш с него (все още)
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    1. - не го обичаш
    1 ОБИЧАМ ГО! НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ 1 ДЕН БЕЗ ДА СЪМ ГО ВИДЯЛА
    2 ....

диобичма го но

Цитирай Първоначално написано от vesito0
    диобичма го но
    НЗ КВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯЯЯЯ =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Оиобичма го но....

аз също..

Оиобичма
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:5ce77bc4[/vbox7]
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Казвам ти да или не.. кво си избираш

Повече от фен Аватара на sl0w
    Лягайте си в това няма нищо лошо 1 месец си е бая време , можел е да се ореди с секс за 1 месец . Така че той те цени

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И да кажем Не ще не послушаш ли?!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    И да кажем Не ще не послушаш ли?!
    ПОНЕ ЩЕ ГО ИМАМ В ПРЕДВИТ! АЗ СЕ КОЛЕБАЯ И ИСКАМ ЧУЖДО МНЕНИЕ!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    1 месец си е бая време ..
    моляяяяяяя???

Така че той те цени ..
    моляяяяяяяяя???
    п.с. дано си ме разбрал ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ти си болезнено тъпа... К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него? Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
    И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!

Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей! За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
    Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
    Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
    Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
    Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
    Обичаш ли го?
    Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
    Е?Какво чувстваш?
    Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
    => Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \/
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ScarletBite, беше достатъчно изчерпателна.

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ти си болезнено тъпа...
    <-- ТВА ГО ЗНАМ АЗ ПРОСТО ИСКАМ СЪВЕТ,МНЕНИЕ !!!

Пусни му и да се радва

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    1. - не го обичаш

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ти си болезнено тъпа... К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него? Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
    И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!

Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей! За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
    Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
    Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
    Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
    Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
    Обичаш ли го?
    Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
    Е?Какво чувстваш?
    Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
    => Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \/
    +1

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Тя беше ,ама дали момичето ще направи всичко това?Леко ама леееко се съмнявам

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Тя беше ,ама дали момичето ще направи всичко това?Леко ама леееко се съмнявам
    И аз мисля, че няма да ни послуша, като си е наумила едно ще го направи, за к'во пуска теми и тя не знае!!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    С връзката ви е свършено.The horror.
    тъпа си
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Обичаш го???? Хъ?! Ходите т 1 месец?!?!!? Хъ?!?! Глупавичка си, да.. особено затова, да питаш непознати дали да отвориш крачка или не..
    Направо хич не ми се ще да ми идва времето да отглеждам деца, че ми става страшно, като слушам такива като госпожицата...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Никой не може да ти каже дали е рано или не. Щом ти не се чувстваш готова, не го прави просто.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си