На 14 сме и двамата. Тя е имала ужасно много връзки, защото не чувства гадно като е сама. Аз съм имал само 1 истинска връзка преди да тръгна с нея. Бяхме около 3 месеца заедно в който приживяхме адски много дивотий, за който никога до сега не сме се сещали. Тя ми стана и приятелка и гадже (така я заобичах още повече) и започнах да се увличам адски много по нея. Станах дразнителен, щото само й обяснавах, че е всичко за мен и че ако има друг просто да не ме наранява а да ме остави още от сега (беше говорила едни неща за друго момче - много е як, много е сладък, ако ме е нямало мен е щяла да тръгне с него) и такива ... Накрая скъсахме с рев и двамата(тя ме скъса). На втория и двамата бяхме като надрусани ... но в крайна сметка тя дойде и ме прегърна и пак сме заедно. Но от няколко дни е различна. Измисля си някфи тъпи причини да ми се сърди, и после аз съм я наранил. Реве като дете ... до нея съм не разбирам какво й е питам я развеселявам я, тя ми вика "остави ме на мира". Няма друг нито при нея, нито при мен друга тя найстина от типична "курва" стана едно усмихнато,забавно и прекрасно момиче с една от най-сериозните връзки за тази възраст. Но проблема остава ... не знам какво правя но я наранявам. Дали просто ривността и идва повече (другите момичета си падат по мен) или аз правя нещо ?! Държа се с нея така, както съм се държал всичките 4 месеца и 23 дни. Какво може да й е ? Скъсвам си всички връзки заради нея ... Какво да правя ако говоря с нея тя през цялото време не ми казва нищо само мълчи. Много ми е странна ... най-малко искам да я загуба, така че не си правете труда да ме обеждавате да я оставя !