- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не Може Да Свърши
Първоначално написано от djoniskiora
Support your local club!!!
ами мога да се закълна в каквото и да е че съм му първата и последната..вие каквото искате си мислете но съм обедена над 100%
просто връзка като нашата едва ли някой от вас би имал
но както и да е единствения ни проблем е този с презерватива,но ще се оправим
а относно коментара на mitkobe гаджето ми се възбужда повече от достатъчнои щом без презерватив свършва ако беше достатъчно умен щеше да се осетиш че проблема не е че не го възбуждам
![]()
И аз на твое място не бих 0тишъл на генеколог дори и да имам ... защото проблема може де е чисто психически ! Ако приятеля ти е на твойте години и отскоро го прави и е неопитен може да си вталпява че с презерватив е по-гадно и от там да идва проблема... не бързай да намесваш родителите !!!![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
.. и аз си мисля, че е на психическа нагласа .. може да е чул от приятелите си, че без презерватив е по - яко ии да си го е втълпил .. и все пак недей да рискуваш да го правиш без, защото после не той ще плаче ..![]()
п.с. Поговори с него на какво се дължи ..Може да стигнете до някакъв компромисен вариант ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ооо аве къде намесвате наистина майка й-ходи си на гинеколог за всеки случай може и да сте си първите и единствени,но пак без презерватив и само да се осланяте на факта,че сте си първитее.. не бъди чак толкова наивна.. а и на днешно време с тия болести и инфекции непрекъснато
ебавайте се че е от въздуха но все пак не е гаранция! Пробвайте с други вид и марка презервативи и пак не е сигурно дали не е на психична основа.. поговорете си хубаво а после решете проблема заедно..
![]()
замисляла ли си се,че може нарочно да не се оставя да свърши,когато го рпавите с презерватив,за да го правите... без.. което е изключително безотговорно и глупаво. ебати умрелия секс трябва да правите,за да не свърши ..чесно!