.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на Anarchya2
    just stop existing

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    поредния лъжец или убийствена фимоза...

Support your local club!!!

ами мога да се закълна в каквото и да е че съм му първата и последната.. вие каквото искате си мислете но съм обедена над 100% просто връзка като нашата едва ли някой от вас би имал но както и да е единствения ни проблем е този с презерватива,но ще се оправим

а относно коментара на mitkobe гаджето ми се възбужда повече от достатъчно и щом без презерватив свършва ако беше достатъчно умен щеше да се осетиш че проблема не е че не го възбуждам

И аз на твое място не бих 0тишъл на генеколог дори и да имам ... защото проблема може де е чисто психически ! Ако приятеля ти е на твойте години и отскоро го прави и е неопитен може да си вталпява че с презерватив е по-гадно и от там да идва проблема... не бързай да намесваш родителите !!!
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. и аз си мисля, че е на психическа нагласа .. може да е чул от приятелите си, че без презерватив е по - яко ии да си го е втълпил .. и все пак недей да рискуваш да го правиш без, защото после не той ще плаче ..

п.с. Поговори с него на какво се дължи .. Може да стигнете до някакъв компромисен вариант ..

ооо аве къде намесвате наистина майка й- ходи си на гинеколог за всеки случай може и да сте си първите и единствени,но пак без презерватив и само да се осланяте на факта,че сте си първитее.. не бъди чак толкова наивна.. а и на днешно време с тия болести и инфекции непрекъснато ебавайте се че е от въздуха но все пак не е гаранция! Пробвайте с други вид и марка презервативи и пак не е сигурно дали не е на психична основа.. поговорете си хубаво а после решете проблема заедно..

замисляла ли си се,че може нарочно да не се оставя да свърши,когато го рпавите с презерватив,за да го правите... без.. което е изключително безотговорно и глупаво. ебати умрелия секс трябва да правите,за да не свърши ..чесно!

ами той казва че в началото му е супер кеф,но после започва да го боли главичката на х*я

ще стане и ще те е яд защо свършва толко бързо,споко ще си дойде времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си