- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ниски обувки или високи токове?
Ниски, с кецове съм през по-голямата част от времето.
и аз ,но по-скоро ниски .Първоначално написано от LovelyGirl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Зависи от случая...кеф ми е и на висок ток,кеф ми е и с маратонки,готино ми е и кецове да нося....Наистина зависи от това къде отивам,какво правя и т.н.![]()
Ще излизаме заедно, да се чувстваме нормалниПървоначално написано от RAWRRR
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ниски ноооо обичам и платформиколкото и странно да е висои платформени обувки
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
високоо ... ниски нося само ... спортни
но не обичам тънки токчета ... тип пирон , нито супер дебелите
Добре.
Ниски,но обичам и кубинки на платформи,въпреки че съм доста висока
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Зависи от стила и от това дали можеш да носиш високи обувки, макар че на някои хора са им по-удобни високите обувки, или пък поне токът не им прави впечатление ;d аз лично предпочитам високите, изглеждам много по-добре, но невинаги ми е удобно![]()
предпочитам токчетата - изглеждам по-висока, по-елеганта и имам по-добра стойка. винаги, когато мога съм на ток.
имам и маратонки, и ниски ботуши за зимата, но това притежание е наложено от обстоятелствата.
Харесват ми високите обувки.
Има страшно хубави модели.
Правят ти краката по-слаби и стройни, издължават те.
Т'ва си е плюс за мен, аз съм нисичка.
Но съм на 14.
И не разбирам модата с токчетата при моето поколение.
Рано е.
Губи се живецът.
Цял живот ще носим високи обувки с нежелание.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ем токовете ми харесват, ама само отстрани да ги гледам, мн ме заболяват ходилата ако ходя на ток, иначе смея да твърдя че доста добре ходя на токчета, просто ме заболяват и ходилата и кръста.
Така че гласувах за ниските обувки, аз лично ходя много и непрекъснато бързам за някъде, да тичам ми се налага често, няма начин да го правя с токчета. Иначе Друго е като обуеш токчета, изглеждаш по-грациозна, по-женствена и по-секси.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ниски естествено, чувствам се най-удобно с такива. Пък и с високи май май не мога много да ходя.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
кецки,гуменки,маратонки рулз!
никви токчета кво е тва некви 13-14 годишни заспи се качли на 10 сантиметрови токчета... по-грозна и смешна картинка от това няма...
Момиче с високи токчета стегнати гърди и малко дупе и сладка моцуна какво повече да иска човек...![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
На високи токове съм се качвала само 4 пъти.
2 пъти по някви конкурси, веднъж по принуда на една съученичка, и веднъж, защото със същата тази се бяхме напоркали и се правехме на тупалки на едно кафе![]()
Само кецове.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ниски обувки разбира се![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
И двете, зависи от ситуацията.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Високите..почти по всяко време на годината съм на ток..удобно ми е..от 14 годишна нося и съм свинкнала..
токове![]()
Ниски.
Всяко вдишване е квадратче към теб...