- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да си купя музика!
Не знам какво заглавие да сложа. Карай. Искам да си купя един албум, който е чуждестранен. Обаче нали знаете как е в България музикалният пазар, пък да не говорим за чуждестранната музика в България. Та въпросът ми е как мога да си го купя тук? За Ловеч се отнася. Имаме един кажи-речи музикален магазин и все пак ще питам, но и тук да си питам. Има ли някакъв български онлайн магазин за музика? Че от амазон май може само с кредитна карта да се плаща,а аз съм на 17, тъй че...![]()
А и съм наясно, е тук излишно им надуват цените. Тъй че го смятам около 25-30 лв албума + 5 лв доставка.
Това е. Ако има предложения, не се колебайте да ме усведомите![]()
п.с. Ето го продукта: Цък
Благодаря предварително, миличкиХайде лека, че след малко трябва да ставам, а вие пишете.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Има ли плакат с пишката на Лейди Гого ?
Ебати. 15 долара и 50 лева. Хич няма разлика
Grumpy old madman
Е па я си падам пират.. не съм ли куул а ?![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
изтегли с песните, тури ги диск и си принтирай обложкатахем лесно, нех изгодно
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Battlescarred, мерси за линковете.
При албум 20 лв, ти за 30 лв надценка ли си?Първоначално написано от Canis_Dirus
Не, верно, ако е толкова, няма да го купя. Бахти мизерниците
![]()
ameli, не е същото![]()
А с пазаруването в амазон как стоят нещата? Някой пазарувал ли е от там да каже как е схемата, че иначе нямам шанс![]()
не, аз не тегля целите албуми, а само определени песни. и аз пират си падамПървоначално написано от VanillaMuffins
пък е и криза
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
За пазаруването онлайн не мога да помогна с нищо, но преди имаше един музикален магазин в блока до "Аполо"-то, обаче не знам дали го има все още.. та от там съм си купувала супер много дискове. (Бях на 6 и първият диск, който си купих беше на Eiffel 65)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Aполото го знам къде е, но пък не се сещам за този магазин.Първоначално написано от Romance
Утре ще мина, и без това имам път натам, ще видя. Благодаря.
Още чакам отзиви за амазона![]()
![]()