- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ?!
....
Да запо4вам![]()
Значи сега съм в ново училище и нали попринцип не ми харесва много но се надявам че ще свикна така.. Обаче има едно момче което наистина е много яко(съжелявам за яко тъпия израз ама така е) И той не е в моя клас, но е в класа на една приятелка която всъщност не общува много с него защото не се познават.. Значи на скоро му намерих фейсбука и го адднах.. Той ме добави също.. ама тва не е от голямо значение.. Мисля че го харесвам... Но дори и да нямам шанс за нещо по сериозно поне за приятел.. Ако му пиша във фейсбук ще е адски тъпо понеже после някво ме е срам е така на живо.. и почти в 99 от случаите е така.. ММ какво ще ме посъветвате да направя...
=)) P.S. Аре по сериозно![]()
Go to hell!
![]()
![]()
Oмри.
а сега сериозно... Омри.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Еми... Просто го заговори. Не е толкова страшноСпокс, той няма да си каже: Виж я, тая ми говори значи ме харесва. Дори като си го помислиш звучи смешно и идиотско, нали?
![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
Имаш два варианта:
1.Да го затовориш на живо,да се запознаете пък току виж станало нещо.Няма нищо срамно,няма от какво да се срамуваш всичко си е само в твойта глава![]()
2.Да не изпълниш препоръката в точка 1 и да си останеш с въпроса какво ли щеше да стане ако...?
Тва е общо взето.Съдбата обича смелите,често съм го казвал.Действай![]()
Ако не е тайна от кой град си???![]()
Аре вземи му скайпа и завъртете една скайп любов![]()
Ся сериозно:Запознай се с него на живо .. има много начини,стига да искаш.Яя помисли мъничко.
хъх .. пиши му в скайп![]()
той може да яде хора ама през скайпа няма как да те изяде ..
![]()
п.с. ако искаш сериозни отговори се замисли темата ти дали е сериозна ..Омръзна ми да повтарям колко тъпо е това да те е срам да се запознаеш с някой ...
След като го харесваш направи нещо!!! Без лигавщини от рода ама срам ме е ама нз си к'во ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мислиш, че го харесваш?
мисленето не ти се отдава
Мнооого тъпа тема от мноого тъпа авторка
Сериозно.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+1Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Пич много ме кефиш с тва Омри.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от revolver
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
млъкни бе копеле нещестастно по-умна съм от тебе пача ако си момиче ако си момче GO TO HEELLLПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
![]()
![]()
Go to hell!
![]()
![]()
Благодаря,да ти се връщаПървоначално написано от lillytheone
.
С това само потвърди това което казах.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.