- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Английски Немски или Английски Френски
здравейте аз съм бъдещ студент приет в две специалности лингвистика Анлийски Немски и Английски Френски.Трябва да избера една от двете.Дайте съвет какво да избера.На мое място вие какво бихте избрали ?
k.o.s.h.p.a.i.
Определено Английски и Немски!
лично на мен френския ми харесва повече, но пък немския може да ти влезе повече в употреба..
И аз мисля така.Първоначално написано от plmn
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И аз трябваше да избера м/у двата езика и избрах немски. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
и аз съм за немския![]()
Точно обратното. Френският е мн по-приложим в днешни дни . . .Първоначално написано от plmn
+ аз съм за английски-френскиПървоначално написано от RevolutionZ
френски![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
+1Първоначално написано от DJEB
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ти нямаш ли някакви предпочитания?
Иначе аз съм за Немския.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
немски ест
+2Първоначално написано от AutumnTears
определено английски и немски
Английски - Немски
Немският е доста труден,особено за втори език,ноо .. наистина по - добрата комбинация е Англ. - Немски![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Зависи от твоя вкус, кой език те влече и кой би учил с по- голямо желание. Аз предпочитам немски![]()
Хубаво би било да се аргументирате защо предпочитате определена комбинация.
Ако специалността ти е техническа, според мен е по-добре да избереш английски-немски.
Ако е свързана с литература, изкуство или други лиготии, английски-френски е по-добре.
и аз съм на това мнение и двата езика са приложими в Европа..Според мен трябва да чуеш по телевизията как звучат..слушах 10минути немски и имах чувството, че е език, който съм си измисляла като малка..просто не ми звучи добреПървоначално написано от AutumnTears
френския ми звучи по-красиво
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Да, ако специалността ти е техническа, наистина е по- добре немски. Аз лично предпочитам този език, защото го изучавам като първи чужд и го намирам за много приятен. Може би, ако учих френски, немският нямаше да ми харесва, но сега Deutsch ми е любим.Първоначално написано от Kum40Val40
![]()