- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременна ли съм?
Здражейте на всички! Та значиии.. вчера с приятеля ми правихме секс ииии аз реших да му направя турска, след което той се изпразни на корема ми. После с език размаза течноста си до клитора ми....а аз бях във овулация. Възможно ли е да съм бременна и трябва ли да си купя хапче?
nikvo hap4e ... i da ima golqma veroqtnost da si bremenna 6tom priqtelq ti sys sperma po ustata si tie pravil frenska ...
е тогава бързо трябва да пия
Аз съм много жестоко забит в земятаПървоначално написано от revolver
![]()
![]()
Big cock is here
Сперматозоидите са се плъзнали със ски от клитора ти към вагината и са те оплодили.,сори бро!![]()
всички не само ти..Първоначално написано от Parallel
ууужжжсссПървоначално написано от revolver
![]()
лъже...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Дано! Иначе е егати ужаса тва със сперматаПървоначално написано от Macallan
![]()
иу![]()
Просто аз
ohh bez znachenie kolko gadno vi se vijda.....:X kajete mi vuzmojno li e da sum zabremenqla?
Ще имащ тризнаци. Честито !Първоначално написано от katerina93
По темата няма невозможни неща.![]()
Защо правиш нещо ,от което не знаеш какви ще са последствията ?
т'ва ми хареса!!!! ++++Първоначално написано от mey_si
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ви ли прави впечатление, че темата е пълен ташак ? Правила му турска, оня й свършил на корема и после си лизал спермата до клитора на момичето, да бе аз пък карах самолет на задна гума..
Все пък да не е спам..: Не, не може да си бременна..Сперматозоидите са умрЕли на въздух почти веднага..![]()
![]()
Pagani Zonda
![]()
![]()
Kak e vuzmojno v edin forum da ima tolkova glupaci , bez rabota:X Na vsi4koto otgore tozi moi experiment dokazva che vse edni i sushti hora vzimat otnoshenie po qvno izmisleni temi
![]()
P.S. Xeon, moite admiracii...chetesh gluposti no pone mislish![]()
Samo za informaciq: mnogo otdavna ne sum dete iii... mislq che dulja edno golqmo "blagodarq " na vsichki tuk-pomognahte mi da si zavursha kursovata rabota "lesna manipulaciq v internet prostranstvoto i degradaciq na mladejta"Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Ne se chuvstvam dlujna da davam obqsnenie no...dobre! Pod edin nikname ne bi mogla da opredelish REALNATA vuzrust na daden chovek
az i 98 mojeh da sloja, ili puk 88 - istinata ne se promenq
![]()
и мене ме бройте... неговата.. по твоя корем... чак до долуПървоначално написано от AlokiNn
блааааааааааааааааааа....
![]()
XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE