- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПОМОЩ Еxel
Моля,който разбира от Excel да ми пише спешно да ми помогне,че имам домашно и до 12 4аса трябва да го пратя......Имам проблем,когато пиша в таблица в определена клетка и ако изре4ението е по-дълго и влиза другата клетка и не се оправя.Опитах да издължа таблицата но не се получи и вместо това ми се появява СУМА....моля ви помогнеетеНевежа съм в тази област!
Моляяя вии помагайте на незнаещитее спешно еее![]()
Не знам дали не е малко късно (убий ме ако разбирам защо трябва да го приключиш до 12 посред нощ), обаче най-вероятно не оразмеряваш като хората - за да разшириш дадена колона, просто натисни и задръж разделителя между двете колони.
А за да събереш изречение в повече от една клетка, избери началната (тази, в която ти е текста) и със задържан ляв бутон на мишката избери клетката/клетките, в които ти влиза изречението. След това горе в туулбара търсиш иконката на Merge Cells (трябва да е в дясната част).
Ми да късно беше,но все пак благодаря...е не проблема беше,че дори да уразмерявам,излиза ми сума,когато пиша,а не текста!А ми трябваше до 12,защото това беше крайния срок на домашното ми-демек до вчера вечерта...Модераторите можете да ми заключите темата,вече не ми трябва.
Ами другия път да си знаеш, да търсиш помощ по-рано, а не да чакаш крайния срок...Първоначално написано от moneycomeme
![]()
Важното е 4е успях!