Здравейте.Значи имаме едно ново момиче от тази година в училище.Аз съм 11 клас сега а тя е с 1 година по но учи в съседния клас.УЖАСНО МНОГО я харесвам,даже мисля че съм влубен в нея и направо ми се реве.Готов съм на всичко за това момиче.Тя е много красива и добра по душа и като характер е супер готина..В даскало аз с нея обаче не си говоря много защото тя има много обожатели и постоянно има някой около нея и нз просто как да осъществя някакъв контакт.Казваме си по 1,2 думи на ден от сорта на Здрасти или Кво става,как си е такива.И ми е супер гадно исках да изчакам още една година за да я опозная по добре,защото от всички които я харесват тя не харесва никои,което е добре за мен..Още един елемент е,че тя е мойта зодия ОВЕН и доколкото четох за жените овен,разбрах че са много труден тип и имам чувството че ако стане нещо между нас трябва да бъда много внимателен.Моля ви от сърце напишете в тази тема какво е ващо мнение и какво можете да ме посъветвате да направя за да ме хареса.Аз имам няколко идеи,но бих се радвал да чуя и вашите,особено на вас момичета.. да ми кажете какъв тип мъже са най-харесваните..Не се притеснявайте а извадете нещо от вашите дневнициИ вие момчета,които имате пък опит във сериозните връзки.Ще бъда много благодарен. CAO
![]()
![]()
![]()
Priceless..
По добре не бъди като другите й "убожатели" които постоянно се въртят около нея.Бъди различен от тях,но пред нея бъди себе си.Ако те харесва да те харесва такъв какъвто си,не позирай !Някой път,когато покрай нея е по "чисто" отиди,заговори я питай я как върви с гаджетата ( ако каже,че не се занимава с такива работи ) кажи й "как може момиче като теб,красиво,умно и пак красиво
да си няма приятел" или нещо от сорта.Завържете разговор като й намекваш,че я харесваш.Естествено това не става от един път,постепенно и показвай,че я харесваш безда и го казваш директно и когато видиш че и тя започва да те харесва и признай какво чувстваш
.Аз миналата година 3 месеца се занимавах до като накарам едно момиче да ме хареса,а връзката ни беше само 3 седмици
. (Не,че те отчайвам
) Айде успех в начинанията
![]()
Не чакай,а действай..и нищо лично,но според мен зодиите не са от голямо значение![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
прав/а е.. а тва за зодията не го гледай толкова щото всичко си е до човекаПървоначално написано от UNITED
![]()
Успех!
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Ами има и друг вариант но незнам до колко може да стане.Аз и 2та пъти горе долу така.Придърпвате въпросната във вашата компания някак и кадето ходите напред назад я викате с вас а у...и така ще разбереш как е положението и ако се налага действаш.Ако се разбере,че няма да стане работата става лошо за теб...и се примиряваш просто.
Успех!![]()
Благодаря на всички за мненията![]()
Priceless..
После да кажеш.. какво е станало с девойката..![]()
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
?! Хем му казваш да не е като останалите подмазвачи, хем го съветваш неща, които те със сигурност правят.Първоначално написано от UNITED
Не е нужно през 5 секунди да и' казваш колко е красива, готина, умна, забавна, etc., щото тя вече го знае (след като има толкова обожатели о.О ). Просто я заговори, поопознай я (от "здрасти" и "чао" едва ли много знаеш за нея) и така...
П.П. И аз съм овен. ^^
Разбира сеПървоначално написано от huksy
![]()
Priceless..
не чакай действай
пп
ах колко трудно от маймун се прави човек и колко лесно любовта те прави шебек и няма лек
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Точно така .. С чакане не ставаПървоначално написано от haritov
![]()
недей да гледаш зодийте ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
точно така, чети по зодийте и взимай решения според тях.
изграждай плановете си, като всяка твоя стъпка не трябва да е в противовес с това, което казва кармичния кръг