Здравейте.Значи имаме едно ново момиче от тази година в училище.Аз съм 11 клас сега а тя е с 1 година по но учи в съседния клас.УЖАСНО МНОГО я харесвам,даже мисля че съм влубен в нея и направо ми се реве.Готов съм на всичко за това момиче.Тя е много красива и добра по душа и като характер е супер готина..В даскало аз с нея обаче не си говоря много защото тя има много обожатели и постоянно има някой около нея и нз просто как да осъществя някакъв контакт.Казваме си по 1,2 думи на ден от сорта на Здрасти или Кво става,как си е такива.И ми е супер гадно исках да изчакам още една година за да я опозная по добре,защото от всички които я харесват тя не харесва никои,което е добре за мен..Още един елемент е,че тя е мойта зодия ОВЕН и доколкото четох за жените овен,разбрах че са много труден тип и имам чувството че ако стане нещо между нас трябва да бъда много внимателен.Моля ви от сърце напишете в тази тема какво е ващо мнение и какво можете да ме посъветвате да направя за да ме хареса.Аз имам няколко идеи,но бих се радвал да чуя и вашите,особено на вас момичета.. да ми кажете какъв тип мъже са най-харесваните..Не се притеснявайте а извадете нещо от вашите дневници И вие момчета,които имате пък опит във сериозните връзки.Ще бъда много благодарен. CAO