Цитирай Първоначално написано от UNITED
По добре не бъди като другите й "убожатели" които постоянно се въртят около нея.Бъди различен от тях,но пред нея бъди себе си.Ако те харесва да те харесва такъв какъвто си,не позирай ! Някой път,когато покрай нея е по "чисто" отиди,заговори я питай я как върви с гаджетата ( ако каже,че не се занимава с такива работи ) кажи й "как може момиче като теб,красиво,умно и пак красиво да си няма приятел" или нещо от сорта.Завържете разговор като й намекваш,че я харесваш.Естествено това не става от един път,постепенно и показвай,че я харесваш безда и го казваш директно и когато видиш че и тя започва да те харесва и признай какво чувстваш .Аз миналата година 3 месеца се занимавах до като накарам едно момиче да ме хареса,а връзката ни беше само 3 седмици . (Не,че те отчайвам ) Айде успех в начинанията
?! Хем му казваш да не е като останалите подмазвачи, хем го съветваш неща, които те със сигурност правят.
Не е нужно през 5 секунди да и' казваш колко е красива, готина, умна, забавна, etc., щото тя вече го знае (след като има толкова обожатели о.О ). Просто я заговори, поопознай я (от "здрасти" и "чао" едва ли много знаеш за нея) и така...

П.П. И аз съм овен. ^^