- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъдрите мисли на учителя Йода vol2
Млади джедаи и джедайки,битхе ли тъгнали с турчин/туркиня христянин?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
религията няма значение, мога да кажа че са ме прецаквали много булгари "приятели" и по мое мнение всичко зависи от човека,характера му и семейната среда. бих "тръгнала" за хляб(къде искаш да тръгвам не знам) не мисля че религията може да е пречка. познавам туркиня, която е христианка,познавам нигериика която е мюсюлманка, грък който е мюсюлманин, българин който е будист и кво всеки има право на избор.... да не забравяме евреите може би една велика нация...
Абе ти да не би да имаш мензис? Веднъж на няколко седмици като се активираш и няколко дена мъдростите ти текат, текат. А през останалото време пресъхваш като утринна роса по обед.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ам мудрости имам , но цикъл не. по тона ти разбирам че може ти да си в мензис. активирам се всяка седмица веднъж - два пъти, в зависимост дали съм в бг и дали ми се пишеПървоначално написано от LadyDi
отговаряй по темата не спами темата на човека...ако имаш нещо да ми кажеш излей си душата на лично...
Да ти го туря!![]()
Я гледай как ми се скараПървоначално написано от mimsssssss
А дори не говорех на теб.
Въпросът ми беше към автора. Но ти благодаря за изчерпателния отговор.
WHAT THE FUCKKKK ?!?!?!?!кой е тоя предател ????Първоначално написано от mimsssssss
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Възможна ли е любовта между кучето и котката?
Май, май http://www.youtube.com/watch?v=Z-hT018rpBsПървоначално написано от LadyDi
възможна е всякаква любов,според мен няма граници![]()
О, има. И аз на 16 години мислех, че няма.Първоначално написано от mimsssssss
После си го мислех и на 19.
Ама ми мина.
Гр Добрич балик 70 вх В ап1 за тези които искат да ми чупят носа
пп
wosh трябваше да дойде преди 2 3 седмици ама го няма още?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кво значи тва че има значение годините ли? според мен зависи характера. много е разтеглива тази тема,но ако моя приятелка иска да се омъжи за македонец да речем кво да и кажа ааа неможе той е от чужда държава тва такова ти да си далече от родителите си или той от неговите по добре недейте. ами според мен когато се събереш с един човек ти се отдаваш изцяло на него. вече няма мама и тати, сега сте вие двамата. вие почвате основите на новото семейство. а и това какъв си се родил не те прави същия. примерно на мен може да не ми харесва да се моля на една картина която и казват че е божия икона и ала бала някви глупости и молете се на картината ,покланяите се целувайте я. абе всеки си прави избора.Първоначално написано от LadyDi
п.п.много ми е смешно някви дето обиждат мюсюлманите и викат аз съм християнин ала бала а незнае на коя страна да се кръсти и на великден колко пъти се обикаля цурквата. всичко е поза...
ех деца деца тука трябва да се изкаже мнение не да го налагате
защо всеки който мисли различно от вас трябва да мре?
ще помоля за ключ
Ти просто си нямаш представа от колко голямо значение е това за кого ще се омъжиш или ожениш, защото от теб зависи какво ще бъде следващото поколение и ако се омъжиш примерно за мюсюлманин кво детето ти к'во ще е ? Ще има да се карате дали да е християнин или мюсюлманин и куб други неща точно за това има голямо значение.Първоначално написано от mimsssssss
И между другото разберете най-накрая че македонци няма република македония няма !!!! КАЗВА СЕ БИВША ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ.Защото БЮРМ е българска гръцка и мисля че сръбска ако не се лъжа
^ няма да налагам на детето си да приема вярата която изповядвам и аз. всеки човек има право на избор и не мисля да му налагам своите обеждения. не съм от няква секта че от самото му раждане и да му намилам. не разбирате какво въздейвтие може да има една религия. а хората които са атеисти какво не са хора ли ?
[quote="scyLLa"]1Югославия е федерация не република.Първоначално написано от mimsssssss
2Тя е бивша югославска република,като Сърбия,Хърватия,Черна Гора и други,но се казва Македония
А я кажи как ще го кръстиш сигурно и име няма да му дадеш нали ? (mimssss)
^даването на името няма нищо общо с кръщенето при което християните кръстят детето (тоест покръстване) ...
[quote="haritov"]Говориш глупостиПървоначално написано от scyLLa
http://bg.wikipedia.org/wiki/Спор_за...кедония
Прочети преди да пишеш следващо мнение !!!
ЕнравотаПървоначално написано от scyLLa
Имах предвид дали ще се казва Хасан или Георги ???Първоначално написано от mimsssssss