- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъдрите мисли на учителя Йода vol2
Нищо не съм казвала нито за възраст, нито за вероизповедание. Казах, че винаги има граници в любовта и те обикновено се налагат при възпитанието.
Хубаво, ти предпочиташ да се покажеш като разкрепостена, широко-скроена и напредничаво-мислеща. Твое право. Но не всеки споделя мнението ти.
Аз не се моля на икони или както ти си позволяваш да ги наричаш - картини. Знам на къде да се кръстя, знам колко пъти се обикаля църквата и мисля, че знам повече за християнството и от теб, но това е без никакво значение.
Аз също приемам различните религии, раси и т.н., но не приемам смесването им.
Най-малкото - различните религии имат различни изисквания по всеки един въпрос.
Представи си, че се омъжиш за един фанатичен мюсюлманин. Би ли носила забрадка цял живот, за да му угодиш???
Винаги има граници в любовта и всеки трябва сам да си ги постави. И макар да не обичам да плащам данък "обществено мнение", все пак си социално животно и не можеш да не се съобразяваш с нищо. Човекът не е саможива единица.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ще го кръсти Симеон-Хасан... Муньос... например. Като царското внуче. Жестока подигравка.Първоначално написано от scyLLa
ами да речем име което не е нито христянско нито мисюлманскоПървоначално написано от scyLLa
пример Аспарух,Крум,Борис,Расате...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това си е чиста гавра !!!Първоначално написано от LadyDi
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
па може и Нанук?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
РОФЛЛЛЛПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
Чък Норис
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
нито ще се оженя за фанатик, нито за някой който незнае какво иска. имам приятелка ребека но това не означава че тяхните са американци нали,моето име даже е френско но наще са си българи. ами ако един българин се ожени за гъркиня и искат детето да се казва ангел/ангелос как ще го кръстят?ами както те двамата си решат може и майкъл да го кръстят ако искат името на детето не се избира по това от коя дърважа си. толкова често стана ана-лусия за име но никой не е от мексико налия стига глупости.сега ако се оговори за обрязване и такива по съм съгласна да кажа на мъжа ми(ако е мюсюлманин или еврейн да речем) още преди брака че детето няма да му се правят такива работи нито да се кръщава в църква, а то да си избере като порасне. една комшийка ми бе разправял тя е по голяма от майка-да речем е на 55 ,та беше казала че едно време никой не ги е кръщавал като деца а като големи жени в един леген ги слагат и съм гледала снимки даже.абе всеки си има право на избор за каквото и да било.
п.п. представете си имате дъщеря и тя се сгодява за мюсюлманин.какво ще я набиете и ще и кажете няма да се жениш.или няма да и говорите докато не отмени сватбата?я чакайте малко момичето станало за женене има право на избор а вие ще и налагате нещо? не е така хора, ще го осъзнаете когато в дойде на вашата главаи да речем се влюбите в испанец,но ви се вижда леко мургав![]()
А от къде си сигурна, че не се е случвало? От къде знаеш, примерно, че не съм се влюбвала в човек с друга вяра или от друга раса и не знам до какви проблеми и разногласия води това.Първоначално написано от mimsssssss
Хайде, ти с колко мюсюлманина си била?
Или евреи?
По желание на автора темата се заключва.