- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я вкарам в леглото?
Глупости! Много е лесно даже. Хахаха Тез по-малките с няколко мили думи и жеста, които на теб нчма да ти костват нищичко ги имаш, а по-големите с горе посочените две неща, плюс няколко дрънкулки, светя и са твои. Хахаха![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
абе вие всичките много яко го наредихте човека,той горкия сигурно 1000 пъти съжали че е писал в тоя сайт хаха
ама и аз да си кажа...зле си човек.щом си с такова мислене,няма да ебнеш скоро.няа ти стане патката от притеснение,че най-накрая е дошъл заветния момент
ама нищо.пробвай да напиеш момичето преди това,че поне да не помни после![]()
такива девствени вече няма... 14 вече е като 30, прекалено много за да не си отворенаПървоначално написано от pachonik
![]()
а автора да го питам... що па тряа е девствена? за да оплетеш конците ли?има отворени за твое облекчение
ии момчето никъде не спомена wow па вие го напраихте на 2 стинки![]()
зал1жи я с някоя кукла![]()
![]()
![]()
![]()
Олеле пич ти ме довърши![]()
то тва не стаа както го мислиш.Първо си хвани гадже и тогаа ши стане кат тя е готова.А за ся си лъскай и не се излагай пак
![]()
![]()
![]()
![]()
С пари бе пич, стягай задника и се хващай да бачкаш нещо. Ако имаш проблем който не можеш да го решиш с пари, ще го решиш с много пари!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Има много начини да я вкараш в леглото
1 начин - правиш 1 дупка в леглото и там я пъхаш
2 наччин - вкарай я м/у матрака поне да ти е меко като спиш САМ! :d
Колко сте зле :X Как да вкарам момиче в леглото ?
Те момичетата сами се вкарват само бъди естествен .... ;]
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Като я лъжеш, че е най-красивата, специалната, бла, бла, бла.
Може и с алкохол и "испанска муха"...
Първоначално написано от Sh@d0w
^^^
Бургас <3
Охх човече замисли се .. както казаха по горе за всяко едно момиче е важен 1вият път и ако си мислиш , че някое момиче ще си легне със зубър .. жестоко се лъжеш 1во си изгради репутация защото всички момичета се стремят да си легнат с най-красивото или яко момче в училището![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах,как да я вкараш в леглотоо ?самоо по лесни момичета сии падате всичкии ;x Това да не ти е плюшена играчка-за жените първия път е доста важен,такаа чее първо си хвани гадже,пък тогава му мисли![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Кой умник изкара тема от преди 2 години наяве.. -.-
*сън*
намери се кой да го кажеПървоначално написано от dif4u1912
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здрав тупаник!Първоначално написано от pepiantonov
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
И като ми са откри...Първоначално написано от AnalenTerorist
![]()
![]()
![]()
![]()
14-16 годишните са супер лесни е готинКолкото по-малки са толкова по-лесни. Ако и ти си на 14-16 шти е трудно, разбираш ли, ама да си по-голям примерно 18-19 сами ти се лепкат. особенно онея фешънките дето търсят батко с кола дето да ги вкарва по дискотеките
![]()
afk
еее бате как ми се до играПървоначално написано от Pesenta
![]()
Exorcism !
Аз мога да те посъветвам ако се събирате с приятели на купони или нещо от сорта си набелязваш някое от момичетата, отиди при нея и се опитай да я заговориш. Говори и хубави неща като например мнго си хубава, ооол колко хубаво миришеш, колко са ти хубави очите е такива, но преди тва я прегърни и се опитай да се доближиш колкото се може повече до нея да имаш плътен контакт с нея, след това я целуни и от там нататък тя е готова.
Аз мога да ти кажа че на купони имаш най голям да свалиш момиче. Пък и гледай да я напиеш малко, за да се отпусне. Това мога да ти предложа.![]()
Тая тема е от 2009 и вие сега му давате съвети... то ако за 3 години не е успял, не знам..![]()
BOY