.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Глупости! Много е лесно даже. Хахаха Тез по-малките с няколко мили думи и жеста, които на теб нчма да ти костват нищичко ги имаш, а по-големите с горе посочените две неща, плюс няколко дрънкулки, светя и са твои. Хахаха
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

абе вие всичките много яко го наредихте човека,той горкия сигурно 1000 пъти съжали че е писал в тоя сайт хаха
    ама и аз да си кажа...зле си човек.щом си с такова мислене,няма да ебнеш скоро.няа ти стане патката от притеснение,че най-накрая е дошъл заветния момент
    ама нищо.пробвай да напиеш момичето преди това,че поне да не помни после

Голям фен
    намери си кака да те отрака... не вярвам за 2ма девствени преживяването да е прекрасно просто незнаете какво да правите .. ест никой не се е родил научен, но най добре с някой с повечко опит

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от pachonik
    Най-добре го направи с момче - много по-лесно се свалят

А сега сериозно , имах подобен проблем ... но решението е да го направиш с малко момиче - около 14 години , защото те са любопитни а и тъй като са още тесни ще испиташ максимално удоволствие !
    такива девствени вече няма... 14 вече е като 30, прекалено много за да не си отворена

а автора да го питам... що па тряа е девствена? за да оплетеш конците ли? има отворени за твое облекчение

ии момчето никъде не спомена wow па вие го напраихте на 2 стинки

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

според мене си на възрастта, на която така и така си се чукат на поразия, не ти трябва девствена, има достатъчно такива, дето са като контейнери

зал1жи я с някоя кукла

Олеле пич ти ме довърши то тва не стаа както го мислиш.Първо си хвани гадже и тогаа ши стане кат тя е готова.А за ся си лъскай и не се излагай пак

С пари бе пич, стягай задника и се хващай да бачкаш нещо. Ако имаш проблем който не можеш да го решиш с пари, ще го решиш с много пари!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Всичките от 14 нагоре големи ебачи станахте..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    София
    Има много начини да я вкараш в леглото

1 начин - правиш 1 дупка в леглото и там я пъхаш
    2 наччин - вкарай я м/у матрака поне да ти е меко като спиш САМ! :d

Колко сте зле :X Как да вкарам момиче в леглото ?
    Те момичетата сами се вкарват само бъди естествен .... ;]
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Като я лъжеш, че е най-красивата, специалната, бла, бла, бла.
    Може и с алкохол и "испанска муха"...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Жените не са ти предмети,че да можеш да ги манипулираш...учи си уроците има бая още хляб да изядеш
    ^^^
    Бургас <3

Град
    софия
    Охх човече замисли се .. както казаха по горе за всяко едно момиче е важен 1вият път и ако си мислиш , че някое момиче ще си легне със зубър .. жестоко се лъжеш 1во си изгради репутация защото всички момичета се стремят да си легнат с най-красивото или яко момче в училището

Хах,как да я вкараш в леглотоо ?самоо по лесни момичета сии падате всичкии ;x Това да не ти е плюшена играчка-за жените първия път е доста важен,такаа чее първо си хвани гадже,пък тогава му мисли
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Кой умник изкара тема от преди 2 години наяве.. -.-
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    Цитирай Първоначално написано от Glorka_
    Хвани си циганка.Не ти трябват думи,а само 10 лева.
    Дебил.
    с теб така ли правят ? по 10 лв и клякаш...така като те гледам и за 10 стинки не стааш...пич в момента е модерно да си футболен хулиган да носиш фред пери и бели кецове путките полудяват...ако си обръснеш главата ще е в твой +...другия вариант е СЛАГАШ ГЕЛ ама така че като излезнеш на слънце и косата ти така да блести че около теб да се блъскат в стълбове и прочие...от там нататък ти трябва добър речник...викаш си начето момче отделяш време за учене значи предполагам се сещаш за какво ти говоря
    намери се кой да го каже

С песници!
    I Love YOU baby

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    Как да я вкарам в леглото?
    Здрав тупаник!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от AnalenTerorist
    Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    Как да я вкарам в леглото?
    Здрав тупаник!
    И като ми са откри...
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

14-16 годишните са супер лесни е готин Колкото по-малки са толкова по-лесни. Ако и ти си на 14-16 шти е трудно, разбираш ли, ама да си по-голям примерно 18-19 сами ти се лепкат. особенно онея фешънките дето търсят батко с кола дето да ги вкарва по дискотеките
    afk

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи
    еее бате как ми се до игра
    Exorcism !

Аз мога да те посъветвам ако се събирате с приятели на купони или нещо от сорта си набелязваш някое от момичетата, отиди при нея и се опитай да я заговориш. Говори и хубави неща като например мнго си хубава, ооол колко хубаво миришеш, колко са ти хубави очите е такива, но преди тва я прегърни и се опитай да се доближиш колкото се може повече до нея да имаш плътен контакт с нея, след това я целуни и от там нататък тя е готова.
    Аз мога да ти кажа че на купони имаш най голям да свалиш момиче. Пък и гледай да я напиеш малко, за да се отпусне. Това мога да ти предложа.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0 Виж мнението
    пич,трагичен случай си. Препоръчвам ти да отидеш в манастир.
    Хахахах спуках се от смях
    По темата: Не можеш !

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Всичките от 14 нагоре големи ебачи станахте..
    жалкото е, че и тия под 14 са същите...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Тая тема е от 2009 и вие сега му давате съвети... то ако за 3 години не е успял, не знам..
    BOY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си