Здравейте! Не знам как да постъпя, обърках се вече. Днес по БЕЛ правихме съчинение-разсъждение на "Дамата с рентгеновите очи", беше за един блок (два часа), и към края си мислех за междучасието.. оттам забравих, че трябва да го дам на госпожата, и си излязох от стаята. Сега не знам какво ще стане другия път, когато имам БЕЛ, като пита, аз какво да кажа?! Да го предам ли следващия час, или няма да стане? Моля, помогнете!
Ние с нищо не можем да ти помогнем.Зависи от учителката-дали е добра и ще те разбере или е няк'ъв изруд,който не приема нищо.
Ама дори и да е добра госпожата,пак си мисля,че е някак странно.Тя не мжое да е абсолютно сигурна,че не си го прибрал нарочно и че си го написал вкъщи,нали?
Може да си помисли, че нарочно си го взел. Ако никой не те е видял може да се направиш, че тя го е изгубила
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.