.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Bungee Jumping

Град
    На слънцето :>

Bungee Jumping

Скоро се очертава да изпълня една моя голяма мечта, а именно - скок с бънджи, та искам да попитам за малко информация... Най-хубавото място за скачане в България? Нещо нужно за скока? Някакви изисквания за скачащия? Цена? Подходящо време за скок? Нещо друго? Ако някой е скачал, да сподели как е било )

гледай да свалиш някое и друго кЕло, че като скочиш да не пропаднеш в Ада...
    други препоръки нИАмам.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    Хм, за пръв път ми казват, че съм дебела )

има едно "ако" си дебела.
    както и да е, шегувах се...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Е питай чичо гугъл той знае всичко .. некаде съм срещал из нета за към 100 кинта !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Мега фен Аватара на SunSmile
    Витиня!!!

Имам желанието (поне аз) от там да скоча
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Моя приятелка скочи от Клисура(доколкото помня, не съм сигурна), абе май някъде към София.Струваше около 100лв.Височината е 62м.
    Иначе мисля, че Аспаруховият мост е най-висок, ако не се лъжа
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

hottie
    Guest
    Скачала съм 2 пъти от Витиня. Ако искаш да скачаш отиди там. Височината е 120м и адреналина е неописуем ! Не знам обаче колко струва, мен приятели от един клуб за екстремни спортове ме пуснаха

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Скачала съм 2 пъти от Витиня. Ако искаш да скачаш отиди там. Височината е 120м и адреналина е неописуем ! Не знам обаче колко струва, мен приятели от един клуб за екстремни спортове ме пуснаха
    принципно, не ми се вярва всеки ден да има там хора.
    сигурно е за определени дни, някой ако каже ще го обичам, щото и аз съм мераклия отдавна да скачам

hottie
    Guest
    http://www.verticalworldbg.com/index...id=5&Itemid=32
    Просто се обади на някой клуб, който организира това и се разберете за ден и час

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ми аз 4 пъти съм скачала вече ама само от Аспаруховия мост. Цената беше 40 лева и си струваше напълно! Изживяването беше неуписуемо и всеки трябва да го опита.
    Иначе мерак ми е от Витиня да скоча, ама нямам как да ида... а и времето ми е ограничено в момента и го оставям на по-заден план. А вече като ида след година в Германия, имам понзат, дето ще ме уреди да скачам с парашут от самолет.
    За подходящо време всеки сам си избира, но аз до сега само лятото съм скачала, нещо като традиция ми е.
    Успех! И ако скочиш кажи как е било
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъм...аз скачах от Клисура за 40лв. пак с тия вертикален свят,с тях Витиня е 60лв май.Мястото си зависи само от това от колко високо искаш да скочиш.Нещо нужно...обувки,дето да няма шанс да ти паднат,нищо джобовете или нещо да ти пречи,на което да се обесиш.Има изисквания само за килограми,иначе си подписваш декларация,че не носят отговорност ако не ти издържи сърцето.
    Изживяването е невероятно,мен ме държа после цяла седмица.

hottie
    Guest
    Ууу това с декларацията е много гадно. Тъкмо си се нахъсал и ти пльосват това пред теб, в което подписваш че си си отговорен за евентуалната ти смърт

Град
    Аз определено ще скачам и то скоро. Но се чудя дали зимата е подходящо или да изчакам лятото ?

За височина.. възможно най-високото място, където би могло да се скача

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    В България е Витиня.А и навън не е много по-високо.
    Още не е толкова студено,става,само избери някой по-слънчев ден,е така за настроение.Макар че мен ме валя дъжд и пак беше яко.
    лятото е мн далече.

Град
    Е, няма да е толкова скоро.. :дд смисъл това ще ми е нещо като подарък за 16тия рожден ден, а той е февруари. Идеята ми е дали ако отида в някакви снегове ще е особено яко.. Искаше ми се баш на рождения ми ден да отида ) Ама все си мисля, че ще е голям студ и най-вероятно няма да стане. Но първия топъл, слънчев ден на другата година 100% се мятам :дд

Баси, не ми се чака.. искам още утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си