.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен
    Град
    sofia

Проблем с момче от новият клас

Здравейте на всички. Така значи аз съм момче на 14 години. Кандидатствах след 7-ми клас и ме приеха в добро училище. Запознах се с всеки и всичко ми беше супер. Днес пак така всичко добре и в голямото междучасие аз се бях облегнал на стената и си говорех с едно друго момче от класа. Изведнъж дойде един отворко също от класа и ме бутна на земята. Аз паднах и се сцепих устната (това се случи днес преди малко) Разбира се станах с цялата устна в кръв, отидох до тоалетната и се измих и готово. Лошото е това, че аз не съм от тези където се бият и бутат, защото смятам това нещо за детинско.
    След като се измих тоя отворко ми се извини и каза че е неволно и както винаги да го ударя. Отвърнах че няма да го удрям ама друг път да не се повтара. Той ми отвърна с + отговор и айде. Обаче сега ми е някакси гадно, защото ме е страх да не се повтори 2-ри път и да стане нещо още по лошо. Разбира се в междучасията момчетата се бутат, бият ама леко и на шега а тоз човек ни приличаше на много добронамерен. Като паднах веднага клекна и ме пита дали съм добре (аз му отговорих "е как да съм")Проблемът в мен е че приемам нещата много на сериозно и съм чувствителен (под чувстивителен искам да кажа че много бързо се засягам) Не съм някакъв сдухльо или зубър. Какво мислите за моята постъпка и дали знаете как може да го накарам да спре да се заяжда с мен

Съжалявам че трябва да ти разваля нагласата, но още веднъж да ти го направи и без един прав десен или едно леко бутване няма стане...
    Такива хора освен от бой от друго не се плашат, а той както сам си забелязал явно не те харесва особено, като е така трябва да те игнорира просто ама щом нещо ти се прави на дръвник ...
    А този е и шубе щом се прави на невинен и почва да ти помага след като те е блъснал..... Другото което е, че ако смяташ, че не можеш да го набиеш трябва да му направиш гадно по друг начин - Ако тръгне да те бута или да се блъска в теб просто рязко мръдни или го затапи ако почне да ти се отваря и да те обижда.. Все можеш да намериш начин да го накараш да спре..

ама как така не си от тези момчета които не се бият те си4ки се бият е освен женчовците не ми се вярва да има втори път
    да не си го подразнил с нещо за тва да те е ударил
    просто не го закачай

__________________________________________________ ________
    Мразя ромео и жулиета те са мръсни копелета

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    може да не го е направил, нарочно, но ти като не се биеш много..изчакай да видиш той как ще се държи с тебе и тогава предпиемай някакви мерки..

Как точно те е бутнал? Ако те е бутнал случайно, защото си му бил на пътя, с какво е виновен той? Може да е бързал просто.. Все пак ти се е извинил, което рядко се случва. Виж в следващите дни как ще се държи и ще разбереш дали е било нарочно или без да иска.

Супер фен Аватара на someonerandom
    А замисли ли се че може би наистина не го е направил нарочно щом веднага те е питал как си и ти се е извинявал?Както казаха преди мен може просто да е бързал

Град
    София
    Аз бих го набил
    THE TRUTH IS OUT THERE

Re: Проблем с момче от новият клас

Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Здравейте на всички. Така значи аз съм момче на 14 години. Кандидатствах след 7-ми клас и ме приеха в добро училище. Запознах се с всеки и всичко ми беше супер. Днес пак така всичко добре и в голямото междучасие аз се бях облегнал на стената и си говорех с едно друго момче от класа. Изведнъж дойде един отворко също от класа и ме бутна на земята. Аз паднах и се сцепих устната (това се случи днес преди малко) Разбира се станах с цялата устна в кръв, отидох до тоалетната и се измих и готово. Лошото е това, че аз не съм от тези където се бият и бутат, защото смятам това нещо за детинско.
    След като се измих тоя отворко ми се извини и каза че е неволно и както винаги да го ударя. Отвърнах че няма да го удрям ама друг път да не се повтара. Той ми отвърна с + отговор и айде. Обаче сега ми е някакси гадно, защото ме е страх да не се повтори 2-ри път и да стане нещо още по лошо. Разбира се в междучасията момчетата се бутат, бият ама леко и на шега а тоз човек ни приличаше на много добронамерен. Като паднах веднага клекна и ме пита дали съм добре (аз му отговорих "е как да съм")Проблемът в мен е че приемам нещата много на сериозно и съм чувствителен (под чувстивителен искам да кажа че много бързо се засягам) Не съм някакъв сдухльо или зубър. Какво мислите за моята постъпка и дали знаете как може да го накарам да спре да се заяжда с мен
    Проблемът ти е че не си го ударил в същия момент . Така не става колкото и да си мислиш че не е редно с тъпанари по тъпанарския начин . Ако беше станал и му беше вкарал една в носа тази тема сега нямаше да съществува

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Как точно те е бутнал? Ако те е бутнал случайно, защото си му бил на пътя, с какво е виновен той? Може да е бързал просто.. Все пак ти се е извинил, което рядко се случва. Виж в следващите дни как ще се държи и ще разбереш дали е било нарочно или без да иска.
    нарочно първо ме удари леко в главата и после долу. Иначе той е самотен през цялото време само слуша музика и не м исе извини веднага а чак следващия час и ми вика да го ударя аз него (типичният номер)

Един хубав бой е отговора на нещата

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    ама как така не си от тези момчета които не се бият те си4ки се бият е освен женчовците не ми се вярва да има втори път
    просто не го закачай

__________________________________________________ ________
    Мразя ромео и жулиета те са мръсни копелета
    ти колко си проста...само ти си знаеш

Град
    Монтана
    При мен се случи така миналата година (бях заек.сега съм 9ти клас) с един от моя клас,търпях,търпях и накрая като го спуках от бой,оттогава не ме е закачал и сега целия клас има респект от мен! само бой на такива "дръвници" !

Абе проблема е, че всички се изкарахте голями побойници..

Като напишете, че ще му счупите главата или, че сте счупили някой ми става смешно..
    Говорите, а нищо не правите..
    Тези неща който предлагате, никога няма да ги направите ако ви се наложи нали ?

Приятел лично според мен.. Не е начина да го биеш..

Един път ще го набиеш ти, един път ще те набие той..

Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий и това е!

Цитирай Първоначално написано от bojilow

Като напишете, че ще му счупите главата или, че сте счупили някой ми става смешно..

Ти не знам на кой свят живееш ама ако му каже ' Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий' онзи ще му се изсмее и ще почне все по често да се гаври с него и ще каже на другите и до там е нашия автор

и се пише ' мизерии'

много си зле да позволяваш такива работи! Сцепили му устната, той си мълчи! Аз лично избягвам големите момчешки компании, баси и зверилниците честно! Само търсят с кой да се сбият и на кой да се отворят, абе прост народ кво искаш...
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Възможно е да го е направил случайно,ако е нарочно защо ще се извинява? Не бързай да си правиш големи изводи които може и да са грешни. Може да е било на шега и да не си е преценил силата,както каза 1 др потребител

Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от bojilow

Ти не знам на кой свят живееш ама ако му каже ' Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий' онзи ще му се изсмее и ще почне все по често да се гаври с него и ще каже на другите и до там е нашия автор

и се пише ' мизерии'
    Okey, образован!
    Казвам му какво да направи, защото и аз ги бутам и никой не смее да каже нищо, пък него ще му разбият устата..
    Аре успех с постянните зъби !
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

Град
    Бургас
    наистина ли момче е писало темата ?! превръщаш една дреболия в драма .. би трябвало да му покажеш един вид "къв е той че да те бута" ако си наясно със себе си - не знам за какво бутане трябва да става дума щом си паднал и си си сцепил устната хах
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    просто не го закачай
    кхх аз не обичам да се бия но не мисля че съм женчо ....... това че не искам не изначава че не мога( 4 години Муай Тай и 2 MMA ) просто за мене боят е последната мярка
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Цитирай Първоначално написано от niku
    наистина ли момче е писало темата ?! превръщаш една дреболия в драма .. би трябвало да му покажеш един вид "къв е той че да те бута" ако си наясно със себе си - не знам за какво бутане трябва да става дума щом си паднал и си си сцепил устната хах
    Може пък и автора да е много нежен или пък да не знае, че като се пада се слагат рацете за да се подпре, а не да си падне директно на лицето и да си сцепи устната..
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    само 1 въпрос! ква зодия си??
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си