.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Любов и...Интернет

Така..да започвам веднага с историята.
    Един мой приятел има сериозна(поне според него) приятелка,но проблема е че любовта им е ''интернет любов''.Та те ходят вече от 1-1,5.
    От различни градове са(разстояниео между градовете е над 250км.) и НИКОГА не са се виждали.Разбира се,двамата имат камери и се ''гледат'' по тях.Каза че са свикнали един с друг,готови са на всичко един за друг, дори са стигнали до такъв етап,че си изпращат снимки на половите органии (то като гледам колко к**вички има напоследък и че те си качват голи снимки по сайтовете за запознанства това е нормално,но да не повдигаме друга тема.)
    Та приятелят ми постоянно казва как иска да я види,да я целуне,да я прегърне(то това е логично,все пак той е МНОГО влюбен)
    И моят човек в събота ще се мести ( ) в града на момичето(за постоянно,заедно с родителите си,но това няма значение).Уговорили са си среща и той е много щастлив заради това.
    Но аз се притеснявам колко ще издържи връзката им-мисля че ще се любуват малко един на друг,а после ще си омръзнат,просто защото са чакали този миг толкова дълго време.
    Вие как мислите?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не ги мисли и бтв заглавието можеш да го оправиш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ти гледай себе си ..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Как(да,определено съм индианец )

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Как(да,определено съм индианец )
    Където ти е първия пост пише 'цитат' и 'редакт.' .. натискаш редактирай и поправяш заглавието

Re: Любов и...Интернет

...Но аз се притеснявам колко ще издържи връзката им-мисля че ще се любуват малко един на друг,а после ще си омръзнат,просто защото са чакали този миг толкова дълго време.
    Вие как мислите?
    Какво да ти кажа... уеб камерата можеш да я изключиш по всяко време, до като при една връзка, не е толкова лесно, особенно ако има силни чувства...

П.С. - Едно е да познаваш човек във "виртуалното" пространство - съвсем друго е да го познаваш лично...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ти май си влюбена в момчето?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, да не би да имаш някакви чувства към момчето?
    Иначе по темата: Не се знае какво ще стане.. На живо може отсрещният човек да се държи по съвсем друг начин, отколкото в нета. Според мен не може да обичаш някой, а да не си го виждал.. Може като характер да ти допадне, но както казах - наживо да е различен.
    Всичко е въпрос на късмет
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    П.С. - Едно е да познаваш човек във "виртуалното" пространство - съвсем друго е да го познаваш лично...
    Ето тук съм напълно съгласен.

Ти защо се притесняваш толкова много?Данеби ти да си това момиче ?Както и да е не ми отговаряй.Не мисля че ще си омръзнат,поне в първите няколко седмици.Щом се срещнат,ще останат учудени колко малко всъщност знаят един за друг.След това вече ще се реши,дали връзката ще може да продължи.Няма значение колко страници хронология са изписали,колко време са седяли пред уеб камерата.По нета не можеш да добиеш реална представа за даден човек по никакъв начин.

Успех все пак.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    не,просто той ми е най-добрия приятел,помагал ми е в много трудни моменти..и се тревожа за него!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    не,просто той ми е най-добрия приятел,помагал ми е в много трудни моменти..и се тревожа за него!!
    Да деее.... Не "врат", ами "шия"
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    системата дегоба
    еми хубу де то си е тяхна работа ти ся кво ще ги жениш ли?

ако стане стане
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

йеа, скайп секс фтв!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    йеа, скайп секс фтв!
    Това за половите органи ме разби
    Иначе нека се видят,пък след това се притеснявай.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    ъмм .. не е твоя работа как ще се стекът обстоятелствата .. каквото и да става си е тяхна работа .. Иначе .. тоя скайп пхах .. то накрая и бебета ше земат да се правят по него .. Аз не мога да разбера защо всички предпочитат да живеят в този скайп .. да предлагат, да признават и да късат по скайп .. тъпо е ..

п.с. дано не е прозвучало грубо ..

Супер фен Аватара на Shia
    Ще се радвам,ако наистина излезе нещо от тази Skype връзка и наистина в него да са успели да придобият психическата връзка за една двойка.

Но ,когато няма физически контакт нещата се усложняват.

Напомня ми всичко за
    http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
    в Интернет можеш да бъдеш всичко дори и с камера...

Супер фен Аватара на zero
    Имам един приятел който се запозна с неговото момиче по скайп ..
    Близо година само по скайп бяха гаджета (разстоянието между градовете е 300 км) След 5/6 месец отишъл до града за 15 мин да се види с нея, но и преди това и след това той е луд по нея .. това лято и беше на гости около 20 дена и според мойте виждания това са сигурно едни от най-хубавите му дни от живота !
    Той толкова много я харесва, че просто чак аз му се чудя ...
    Не поглежда и 1 момиче, просто за него няма друга като нея
    Над година и половина се познават 0.0
    //Дори ми е споменавал, че мисли да се жени за нея 0.0
    вика тая година кат завърша отивам да следвам в града от който е тя, може да се уженим и да уча, работя и т.н
    Тей, че може всичко може ... не се учудвам
    //В началото не му вярвах много, но сега си знам, че това е една напълно нормална връзка, макар и от разстояние ^^

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от zero
    Имам един приятел който се запозна с неговото момиче по скайп ..
    Близо година само по скайп бяха гаджета (разстоянието между градовете е 300 км) След 5/6 месец отишъл до града за 15 мин да се види с нея, но и преди това и след това той е луд по нея .. това лято и беше на гости около 20 дена и според мойте виждания това са сигурно едни от най-хубавите му дни от живота !
    Той толкова много я харесва, че просто чак аз му се чудя ...
    Не поглежда и 1 момиче, просто за него няма друга като нея
    Над година и половина се познават 0.0
    //Дори ми е споменавал, че мисли да се жени за нея 0.0
    вика тая година кат завърша отивам да следвам в града от който е тя, може да се уженим и да уча, работя и т.н
    Тей, че може всичко може ... не се учудвам
    //В началото не му вярвах много, но сега си знам, че това е една напълно нормална връзка, макар и от разстояние ^^
    адаш (градски) и аз съм така

Фен
    Град
    Варна

Хах...в същата съм ситуация...горе-долу де
    Запознах се с моята дама преди над 2 години и половина и то благодарение на този форум....адски свикнахме заедно...скайп,телефон... ...някаква странна виртуална връзка....после се видяхме...и се почна якия филм.... ...И ше я земам за жИна някой ден! Е засега сме неофициално заедно заради пречката от 500км Но важното е че имаме някаква връзка...радвам се изключително много заради това което ми се случи Обичкам си тигърчето!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си