.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    А ти на какви теми общуваш ? Глобалното затопляне ?
    лол

Град
    Sofia
    Във всики случай не толкова тъпи

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Точно това си говорих днес с едни мои приятелки. Аз им викам , че може би нещата се се променят постепенно и че ценностната система на децата ще се промени и че сте станат по добри. Но те ми викат: "Не, зле е и ще става по-зле!" Вътрешно си го знам, че е така обаче не искам да го приема, винаги вярвам в доброто...Наистина за ситуацията в България, а тя е абсурдна явно няма да се промени...

Ние изграждаме своята ценностна система чрез света,който ни заобикаля.Как да сме други като всичко около нас е пари,коли и к**ви. За жалост растем в едно меркантилно общество.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ми не е тъпо.За жалост е нормално...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не съм прочел и четирите страници - не ми се занимаваше, но въпреки това мисля, че изказването ми ще е вярно:
    Това е най-големия тийн форум, което ще рече, че тук би трябвало да има всякакви - емота, хейтъри, тревоманчета, фЬешъни и пр., но май няма мнение, което да казва - "Да, аз съм такъв, защото така искам, защото така съм избрал!". Все някакви тъпи оправдания, отново повтарям - докъдето четох, "Аз съм прост заради приятелите ми, всички пушат и са готини, дай и аз да пуша, к'во кат' съм 7ми клас!?".
    Не знам дали ме разбрахте, така че ще обобщя - проблема не е в това, колко са тъпи и ограничени наборите, пък ние колко сме хитри, няма и един, който си признава какъв е в действителност! Все някой друг е виновен, в нашия случай - приятелите, те всички уж са такива, та и ние да не се цепим от колектива. Появи се разбира се и друга крайност - отричане на всичко, всичко е гадно, всичко е зле, живота е тъп. Няма и един, който да мисли с окосменото нещо на раменете си, няма и един, който сам да отговаря за действията си, все някой е повлиян от нещо си.
    Независимо от средата, всеки един има свободна воля, можете да я отричате колкото си искате, но тя ще е там! Всяко едно взето решение носи своите последствия, като пушиш - ще имаш проблеми с дробовете, като не четеш(ЧЕТЕШ, не УЧИШ) - ще си прост, ама не са нито мама и тате, нито приятелите, нито арменския поп, тия които са взели въпросните решения.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    така е, ама кой може да го промени ..
    момчетата от моята компания,
    не си сядат почти на компютрите,
    ама говорят постоянно глупости.
    не говорим за политика и такива
    неща, а само някакви глупости ..
    и това си ми харесва. ))
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,