.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Не е ли тъпо...

Гледах един филм от 1992 и хем много ми хареса, хем ми стана гадно. Хората по онова време ги гледам - много по-отворени и спокойни...Сега по улиците гледам разни зомбирани същества...всеки затворен в собствените си проблеми, или пък разни псевдо-отворковци и чалгари. Имах възможността да поседя малко до едно училище и гледам мои връстници, пък и по-големи от мен, и слушам какви ги приказват...Пълни простотии - коя учителка какво правила, кой бил педал и кой как да избяга от изпитване - толкова ограничени хора никога не е имало...и аз покрай тях де Преди младежите са излизали с приятели постоянно и то не само по момчешки/момичешки компании - сега тийнейджърите висят по компютри, пускат си дълги коси, стоят депресирани и си трепят мозъчните клетки...Не казвам, че няма изключения, но трудно се намират

Иска ми се да съм различен, но всички около мен са така и няма как да сменя средата :/ А момичетата са станали...no comment - то не беше грим, не беше превзето държание, не бяха изцепки...Всички с разни натруфени снимки пред огледало с устните в физиономия "смуча запушена сламка". Всички са толкова еднакви, а най-тъжното е, че ако се появи някой различен, той бързо бива претопен в следващия пич/мацка. Опитвам се да си харесам няке момиче, но чувствам силна апатия към поколението си

Ако някой все пак прочете това, дайте мнението си, може би греша...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    проблемът е в ценностите на народа?

по онова време да правиш секс на 15 16 не е било нормално а сега даже го смятат за късно?

имало е по-голямо уважение към човека срещу теб и тогава идеалите на 12 13г лапета не са били да са мафиоти и да карат скъпи коли?

надявам се изразих достатъчно ясно!?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Човече нямаш представа.....

...колко си прав

Голям фен Аватара на scyLLa
    За жалост си прав
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ми да всичко т'ва е факт .. за жалост.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Тъпо е, но какво може да се промени?
    Радвам се, че все пак има изключения, макар и малко да са
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на gabi_94
    мисля по същия начин но съм момиче. Не знам може и в мен да е вината...но просто не искам да съм част от стадото, искам да съм такава каквато съм, пък дори и да не ме харесва никой, надявам се в бъдеще някой да го оцени.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Wonderland
    повръща ми се от вас..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

признавам,4е си прав.и все пак ще кажа-аз не съм такава,нито приятелите ми са такива
    I can't stop myself from loving you <3

Тъпо е.

програмата за създаване на лесно манипулируема маса е в пълен ход
    телевизията и интернет са отрова
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    Тъжно е, че вече сме пристрастени към нея леко бъмп

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Лошо,но факт.

Град
    |На 3еМяТ@|
    Напълно прав 90% са такива ...

Ми как в ненормален свят да докажеш че си нормален ?
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Аз пък не гледам телевизия, също и половината ми познати така предпочитаме книги (наи- често фантастика) и музика (метал, рок, грънч... подобни стилове да не ги изброявам всички и естествено от време на време народна музика). Е не мога да ви опиша колко е яко като се съберем някоя вечер като почнем да си лафим за книги, бойни изкуства, филмии и всякакви неща от живота, и тва всичкото на фона на групата която сме избрали за вечерта (последно беше Axel Rudi Pell). Лошото на всичко е, че някои вече следват и по-рядко се събираме всички
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Аз най-много обичам да гледам филми от XVlll и XlX век.Чак не мога да повярвам какви са били хората тогава и в какво са се превърнали сега..

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Аз най-много обичам да гледам филми от XVlll и XlX век.Чак не мога да повярвам какви са били хората тогава и в какво са се превърнали сега..
    Това сарказъм ли беше или съм тотално затъпял ?

Град
    Русе
    Ами, да прав си. Според мен няма оправия ... или ще е много трудно. Кухите лейки властват . Днес ми разказваха как в миналото жените не са си показвали китките, косата и глезените, защото се смятало за грях, смятало се, че си показват "еротичните части" (съвсем честно, така ми казаха ;д).. А аз кат' гледам днес "мадамите" какви еротични части показват, направо ;хх.

Голям фен
    Не всеки е пристратен

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Аз пък не гледам телевизия, също и половината ми познати така предпочитаме книги (наи- често фантастика) и музика (метал, рок, грънч... подобни стилове да не ги изброявам всички и естествено от време на време народна музика). Е не мога да ви опиша колко е яко като се съберем някоя вечер като почнем да си лафим за книги, бойни изкуства, филмии и всякакви неща от живота, и тва всичкото на фона на групата която сме избрали за вечерта (последно беше Axel Rudi Pell). Лошото на всичко е, че някои вече следват и по-рядко се събираме всички
    Ако е истина, съм наистина щастлив за вас де да бяха повече компаниите като вашата...

Да бяха ама не са ние сме си уникални
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Голям фен
    ааа забравих да добавя и че съм съгласна с теб,което напоследък е рядкост (не мога да се съглася с никой) по простата причина че по голямата част от класа ми са момчета и всичките живеят за компютрите и телевизията и тотално са забравили да излизат (и повечето хора също защото нямат време или ги мързи)

Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    ааа забравих да добавя и че съм съгласна с теб,което напоследък е рядкост (не мога да се съглася с никой) по простата причина че по голямата част от класа ми са момчета и всичките живеят за компютрите и телевизията и тотално са забравили да излизат (и повечето хора също защото нямат време или ги мързи)
    Между другото в моя клас сме 2 момичета, а останалото са 23 момчета! Е, кво да ти кажа има си "момчета" и Момчета.Надявам се ме разбра.
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си