Не съм прочел и четирите страници - не ми се занимаваше, но въпреки това мисля, че изказването ми ще е вярно:
Това е най-големия тийн форум, което ще рече, че тук би трябвало да има всякакви - емота, хейтъри, тревоманчета, фЬешъни и пр., но май няма мнение, което да казва - "Да, аз съм такъв, защото така искам, защото така съм избрал!". Все някакви тъпи оправдания, отново повтарям - докъдето четох, "Аз съм прост заради приятелите ми, всички пушат и са готини, дай и аз да пуша, к'во кат' съм 7ми клас!?".
Не знам дали ме разбрахте, така че ще обобщя - проблема не е в това, колко са тъпи и ограничени наборите, пък ние колко сме хитри, няма и един, който си признава какъв е в действителност! Все някой друг е виновен, в нашия случай - приятелите, те всички уж са такива, та и ние да не се цепим от колектива. Появи се разбира се и друга крайност - отричане на всичко, всичко е гадно, всичко е зле, живота е тъп. Няма и един, който да мисли с окосменото нещо на раменете си, няма и един, който сам да отговаря за действията си, все някой е повлиян от нещо си.
Независимо от средата, всеки един има свободна воля, можете да я отричате колкото си искате, но тя ще е там! Всяко едно взето решение носи своите последствия, като пушиш - ще имаш проблеми с дробовете, като не четеш(ЧЕТЕШ, не УЧИШ) - ще си прост, ама не са нито мама и тате, нито приятелите, нито арменския поп, тия които са взели въпросните решения.