- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- веждата
преди 3 месеца си сложих обица на веждата.Сега от 1 месец някъде отдолу обицата има нещо като топче и е твърдо и е малко червено\Един приятел каза че и на него му става така и доста често окото му е синьо..
А днес една колежка ми каза че баща и се занимавал с правене на татоси и слагане на обеци имали студио.И тако ми видя окото каза че няма страшно и ако е било инфекция щяло още като са ми пробили веждата да се инфектира
Дайте ми съвет какво да правя.Да го мажа ли с нещо.
омг... според мен трябва да махнеш обицата, инфекция може да стане не само след като се пробиеимаш някво топче и си седиш с него?
знаеш ли к'ви последици има изобщо...
:/
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
да го беше питала, като ходи![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
на мене така ми стана на едни от дупките на ушите и се оказа, че са ми спукали някъв хрущял иии не трябваше около година да нося обеци, ама там на веждата точно не мисля, че има хрущял, тъй че нз.. отиди да те прегледат
сложих си компрес от чай така ми казаха
надявам се да ми мине
Не вярвай на чайове,отиди на лекар най-добре,или тебе те е страх да не ти каже да си махнеш обецата.
тая вечер си сложих компрес за 1 час и ми спадна малко![]()
вярвайте на чайчета и билки.. ОТИДИ НА ЛЕКАР или при тоя където те е дупчил
На мене на ухото редовно ми става така (не на хрущяла) водиха ме на лекар и ми казаха, че няма нищо страшно и след време ще мине. Мина ми..![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
пф на една приятелка й се поду веждата и си махна обецата..махай я и ти..какво толкова..и е супер грозно момиче с обеца на веждата..нишо лично,мое мнение![]()
тва че на твойта приятелка не и отива не значи че е грозно !!!
на мен не ми харесва и не само на моята приятелка... хах !![]()