- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъдрите мисли на учителя Йода vol3
Млади мои ученици и не ученици,да се върнем назад във времето да речем средновековието.Какво е преставлявала любовта?
Тогава за брак е трябвало да се пита бащата,дали одобрява годеника /годеницата гледало се е повече как ще преживее детето живота си,а не дали го обича.
Стига ме до ренесанса,тук нещата се променят пак се иска благословия,но не е задължителна все пак ако стане нещо мама и тати помагат и другата роля е социалното положение,не може богат благородни за хубаво приветливо бедно момиче.
Началото на века хората се женят без да искат разрешение от някой,социалното положение играе по-малка роля(но все пак играе роля)
Наши дни хващаш първия готин пич/пичка извършваш ритуала заговаряне
те се харесват външно (може и да се влюбят случайно)
чукате се цяла нощ(ден) и така няколко години,но в един момент мъжа къснои го вади и се стига до мамба небесна и аде брак.
Няколко години по-късно вече разбират,че не се обичат и развод.
Я ми кажете като гледате как се променят ценностите дали след 200 300 години ще има любов или само сексуално привличане и бракът ще бъде подписване на договор?
Все по-често се случва да чета теми амЪ тя ми изневери или изневерих му ся ми е гузно и тем подобни,вече имам чувството че любовта е станала просто едно ебане и тва е?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
съгласен съм с теб...
еххх доброто старо време![]()
АхахахаПървоначално написано от haritov
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
haritov, защо не ни разкажете малко за любовта и секса в Републиката и Империята?Може пък да вземем пример от вас, великите духовно-извисени джедаи, падуани, пренцеси, ситове, канцлери и подобни...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Хахаха кефиш ме с тия простотии , въпреки , че е смислена темата...![]()
Star wars 4Ever![]()
aре спри се вече с тъпите си теми, ве, якорудска нинджа...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ти па кой сиПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
защо?Първоначално написано от lubomirky
-1, кефишПървоначално написано от lubomirky
![]()
в света на star wars,всички са извратени... брат и сестра се натискат... а дарт вейдър,който е най-големият злодей,няма член... е какъв мъж е той тогава?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Пускаш тъпи теми. Ако намериш форум jedaiproblem.com сигурно ще се вписват, ама тук според мен нямат място.Първоначално написано от haritov
Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
![]()
![]()
защо?Първоначално написано от lubomirky
вейдър няма крака и 1 ръка всичко друго си му е тамПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Ти от 'де знаеш?Първоначално написано от haritov
![]()
Йода и Вейдър...
![]()
бил ми е ученик все пакПървоначално написано от ScarletBite
Винаги съм знаела, че има нещо извратено в Star wars...Първоначално написано от haritov
Особено с онова дето не се обвързват с жени и почти всеки джедай си има ученик
Усвояват заедно силата
Ама и ти ли бе, Йода?Не си ли малко дърт?Е... Виагра прави чудеса
![]()
Еми може би нашето ежедневие вече се е изменило прекалено и всичко е чук и бег.Да обичаш не е лесно.И в миналото е липсвала любовта,така че,както казват- Нищо ново под слънцето.
![]()
Creative Technologie
от силата черпя мощта аз стар съм но могъщ съюзник имамПървоначално написано от ScarletBite
пп
монасите като не се обвързват с жени извратени ли са?
Абе аз имам подозрения за един от Рилския манастир... много перверзно излъчване има...Първоначално написано от haritov
И монасите са хора, все пак :P
аз пък съм джедайПървоначално написано от ScarletBite
Джедай с бутилка Джак![]()
Силата винаги в ръката ти е.![]()
Creative Technologie