Цитирай Първоначално написано от titinkaa
от коремните преси се разширяваш особенно в ханша и талията около корема
ХАНША ЛИ? *facepalm*
Не е задължително да й се уголемят страничните мускули... защото тя не е казала, че прави СТРАНИЧНИ преси...
ScarletBite, не можем да определим дали са ти нараснали мускулите. Първо, броят на пресите наистина е малък. Второ - е, не можеш ли да определиш дали имаш повече мазнина или мускул на абдоминалната област? Трето - ти, преди да почнеш пресите, имаше ли корем? Това не е начинът да стопиш мазнините. Скачай на въже, бягай, ходи на аеробика ако искаш, ама да се поти коремът.

А колкото до менюто ти... "Активия", бисквити, солети... много пакетирани неща. Всмисъл, ако искаш да спазваш сериозна диета, по-добре карай без бисквити, а заложи на сухарите. Всъщност обаче солетите не са толкова фатални и калорични. Ама най-добре забрави за изфабрикуваните лакомства засега. Ако искаш да се храниш наистина здравословно, както ти казах - вземи сухарчета, те нямат добавени захар/сол като солетите, а за активията... Не съм й фен, не съм й чела етикетите, почти не съм я яла; само знам, че баща ми заради проблеми със стомаха я консумираше известно време, обаче май нямаше много ефект и се отказа от нея.