- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го изкарам от ума си =[
Здравейте всички ! =]
Поредната тема от този тип...но повярвайте ми наистина имам нужда от съвет иначе нямаше да се занимавам с регистрации и тн ...
Но да си дойда на думата
С въпросното момче се познаваме още от бебета (семействата ни са в мн близки отношения) и дълго време го харесвах,но тъй като съм страшно несигурна в себе си не се осмелих да му кажа.И след може би 1година и половина харесване(меко казано) чувствата ми започнаха да се притъпяват или поне аз така си мислех.Миналото лято излизахме често заедно,макаар че сме най вече на "Здр Кво става",и той взе че и падна по моята най-добра приятелка.Макар че нищо не стана между тях вечерта в която той доста явно флиртуваше с нея (беше легнал до нея и я държеше за ръка )беше сигурно една от най-ужасните ми досега.Единственото момче за което съм плакалаи то няколко пъти
Та след тези случки тотално го отписах и наистина успявах в това да го забравя.Наистина мислех накрая ще стане и това,защото замина да учи в Сф.Все пак Очи, които не се виждат, се забравят.Но се случи точно обратното -от 1 месец в главата ми е само той,не могада мисля за нищо друго.А особено когато разбрах че си идва скоро съм адски щастлива.Но едновременно с това и мн нещастна,тъй като между нас нищо не може да има поради следните причини:
-той си има приятелка
-най-добрият му приятел е влюбен в мен
И наистина имам нужда от съвет,защото реално нищо не може да има между нас,а аз вече нз какво да правя ,за да си го избия от главата и ми писна да се оставям на течението.И искам аз да държа живота си в ръце а не той ...
Благодаря че изчете писанията ми и съжалявам ако мн съм те натварила![]()
Много ще съм благодарна за някой друг съвет![]()
има 4 на4ина
1-о с много воля
2-о като се влюбиш в друг
3-о комбинация от предишните 2
4-о страдай си така ,не предприемай нищо и 4акай с времето да го забравиш(просто няма как да го харесваш ве4но)
I can't stop myself from loving you <3
Според мен нито първото , нито второто имат значение.Може пък и той като теб да е "несигурен" . Можеш да се мъчиш да го забравиш , но може пък и да се опиташ да се сближиш с него.Ноо тъй като учи в София , а ти явно нямаш възможност да ходиш до там е по-добре да избереш първото.Не е лошо да се заиграеш с някой примерно , може да помогне да го забравиш.Ти постоянно мислиш за него , а не трябва...Мисли за нещо друго или най-лесното - изобщо не мислиАйде късмет .
тая дума влюбен за нищо я нямате
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Запознай се с нови хора .. разнообрази ежедневието и така .
Това към кого е отправено и какво те наведе на тая мисълПървоначално написано от GodLovesYou
И да.. благодаря за двете мнения))
Изпуснала си го...изобщо говорили ли сте с него за по-интимни отношения![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Някой ден може да разбереш, че и той те е харесвал и много да се ядосваш за несигурността си... А по темата ами започни зарибявки ей тъй просто за забавата![]()
![]()
Според мен ще е най-добре да поговориш с него насаме относно вашите отношения, и според разговора Ви да разбереш дали имате шанс да сте заедно. И запомни от мен едно...
Старата любов, ръжда не хваща![]()
Не,не сме,при условие че той няма идея за това което изпитвамПървоначално написано от fenastz
А иначе ,desitoyoy,несигурността ми в много ситуации ми изиграва лоша шега.
3а колко време си идва ? И дай инфо за приятелката му, за да мога да ти дам по-нататъшни инструкцииПървоначално написано от ioana25
![]()
"3а колко време си идва ? И дай инфо за приятелката му, за да мога да ти дам по-нататъшни инструкции"
3-4 дни може би и си пристига утре.
Тя също е студентка в София,и са заедно има няма 6-8 месеца Друго нещо ?
П.С.Ако ще ти е по-удобно пиши на лично
Ами сори ама...за 3-4 дни няма начин освен ако не си невероятна красавица или той тайно те обожава по същия начин, по който и ти...А пък и с такава дълга връзка...Първоначално написано от ioana25
Може би е по-добре да го оставиш засега - щом сте приятели от детство, съдбата ще ви събере отново при по-благоприятни обстоятелства.
Мхм прав си .Обстоятелствата просто са против мен.Ще продължаавам с опитите си да го забравя ,пък може би някой ден ... защото ще продължавам да си я имам тръпката дори и малкаПървоначално написано от fenastz